Ali Koç İle Jorge Jesus Tartıştı Diyen Emre Bol'a Yalanlama Geldi

22.01.2023 - 19:34 | Son Güncellenme: 22.01.2023 - 21:30

Gazeteci Emre Bol'un Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve Başkan Ali Koç arasında gerilim yaşandığı iddiasına yönetim kurulu üyesi Can Gebetaş'tan yanıt geldi.

Ali Koç İle Jorge Jesus Tartıştı Diyen Emre Bol'a Yalanlama Geldi

AJANSSPOR-HABER

Gazeteci Emre Bol'un Youtube'da Sözde Futbol adlı programda Ali Koç ile Jorge Jesus'un arasında hararetli bir tartışma yaşadığı iddiası bugün sıklıkla gündeme geldi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndan Can Gebetaş konuyu net bir dille yalanladı ve camia olarak şampiyonluk için kenetlendiklerini söyledi.

Emre Bol: 'Bırakın da bir tanesi tutsun'

Başkan Ali Koç ve teknik direktör Jorge Jesus'un tartıştığı iddiasını Emre Bol şu cümlelerle öne sürdü. Bol "Ali Koç diyor ki biz Kim Min Jae'i inanılmaz rakamlara sattık. Senin yaptığın transfer böyle, bizimkiler böyle. Jesus da diyor ki Ali bey'e; Ali bey siz yılda 15 tane transfer yapıyorsunuz, içinden biri de bırakın çıksın." dedi.

Can Gebetaş: "Diyalog gerçeği yansıtmıyor"

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Can Gebetaş, Emre Bol'un iddialarını "Başkanımız ve hocamız Jorge Jesus arasında geçtiği iddia edilen ve gün içinde yayılmaya başlayan diyalog kesinlikle doğru değildir. Dikkate ve ciddiye alınmamalı. Başkanımız, hocamız, yönetim kurulumuz ve tüm camiamız şampiyonluk hedefine odaklıdır." diyerek yalanladı.

İlgini Çekebilir
Necati Ateş'ten Fenerbahçe'ye cevap! "Evladıma kadar gelen ölüm tehditleri..."
Habere Git

Emre Bol: "Lisansı olmayan futbolcuya 4.5 milyon veriyorsunuz"

Programda Fenerbahçe'nin Bruma'nın satın alma opsiyonunu kullanmasını da eleştiren Bol "Lisansı olmayan Bruma'ya 4.5 milyon Euro veriyorsunuz. Fenerbahçe yönetimi siz ne yapıyorsunuz ?" dedi.

Emre Bol kimdir?

Emre Bol 1975 yılında dünyaya İstanbul'da gelen Rize kökenli bir gazetecidir. Kariyerine Türkiye Gazetesi'nde spor editörü olarak başlayan Emre Bol sonrasında sırasıyla Fotomaç, A Spor, TV100'de çalıştı. Deneyimli gazeteci şimdilerde TRT Spor ekranlarında kendine yer buluyor.

Can Gebetaş kimdir?

Can Gebetaş daha önce Fanatik Gazetesi'nde Fenerbahçe muhabiri olarak görev almıştır. FB TV'de de çalışan Gebetaş sonrasında Ali Koç'un Yönetim Kurulu yedek üyeleri arasında yerini almıştır.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zirve takibini sürdürdü!
Habere Git

Zirveyle puan 7

Süper Lig'de 19. hafta oynanırken 18 maçı bulunan Fenerbahçe'nin lider Galatasaray ile puan farkı maç eksiği ile 7. Ligde uzun haftalar liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe, 18 maçta 12 galibiyet alırken, 2 beraberlik, 4 de yenilgi aldı.

Rakip Ümraniyespor

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın akşam 20.00'de Hekimbaşı Stadı'nda Ümraniyespor'a konuk olacak. Zorlu karşılaşmada Abdülkadir Bitigen baş hakem olarak görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler