Fenerbahçeli yıldız Benfica'ya transfer oldu!

17.08.2024 - 17:59 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 18:08

Voleybol transfer haberleri. 2023-2024 sezonun bitmesiyle Fenerbahçe Kadın Voleybol takımından ayrılan Cansu Çetin, Portekiz Ligi'ne transfer oldu. Detaylar.

Fenerbahçeli yıldız Benfica'ya transfer oldu!

AJANSSPOR-HABER

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'ndan ayrılan Cansu Çetin, yeni kulübüyle sözleşme imzaladı.

Sözleşme 2025 yılına kadar

31 yaşındaki milli smaçör oyuncu, Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica Kadın Voleybol Takımı ile 2025 yılına kadar sözleşme imzaladı.

"Benfica benim için harika bir deneyim olacak"

Portekiz kulübünün resmi internet sitesine imza sonrası bir açıklama yapan Çetin, "Benfica benim için harika bir deneyim olacak. Bütün bu kupaları burada görmek ve bu kupalara daha fazlasını eklemek istiyorum.

"Yaşadığım duyguları tarif edemem"

Bu tarihi kulüp daha iyisini hak ediyor. Tesisleri ve kapsadığı her şeyi görünce yaşadığım duyguları tarif edemem" diye konuştu.

"Diğer spor dallarına da odaklanıyorlar"

Açıklamalarını sürdüren Cansu Çetin, "Fenerbahçe mükemmel bir kulüptü ve Benfica'yı gördüğümde burada da mükemmelliği gördüm. Her ikisi de hem futbol hem de diğer spor dallarında çok başarılılar. Sadece futbola odaklanmıyorlar, diğer spor dallarına da odaklanıyorlar.

"Voleybol için çok güzel bir yıl olacak"

Hedeflerime ulaşmayı, hayallerimin peşinden gitmeyi, her geçen gün gelişmeyi ve sınırlarımı aşmayı gerçekten seviyorum. Benfica taraftarı bizi takip edin. Voleybol için çok güzel bir yıl olacak" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, ligin bitmesiyle Cansu Çetin ile yollarını ayırmıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verilmişti:

"Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın oyuncusu Cansu Çetin ile yollarımız ayrılmıştır. Oyuncumuza tüm emekleri için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler