Fenerbahçe'den ayrıldı, Bayern Münih devreye girdi

07.07.2024 - 08:32 | Son Güncellenme: 07.07.2024 - 08:35

Son olarak Fenerbahçe Beko'da forma giyen İsrailli basketbolcu Yam Madar'ın yeni takımı belli oluyor. Alman devi Bayern Münih devreye girdi. Detaylar...

Fenerbahçe'den ayrıldı, Bayern Münih devreye girdi

AJANSSPOR HABER

Son olarak Fenerbahçe Beko'da forma giyen İsrailli basketbolcu Yam Madar'ın hangi takıma imza atacağı merak konusu olmaya devam ederken Alman devi Bayern Münih bonservisi elinde olan yıldız oyuncu için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Bayern Münih devrede

Sport5 sitesinde yer alan habere göre; Leandro Bolmaro ile yollarını ayıran Bavyera ekibinin, Yam Madar ile görüşmelere başladığı ve anlaşma sağladığı ifade edildi.

Yam Madar' da istiyor

Haberin detayında, 23 yaşındaki oyun kurucuyu İsrail ekibi Maccabi Playtika Tel Aviv'in de istediği ancak başarılı oyuncunun Bayern Münih transferine sıcak baktığı ifade edildi.

Yam Madar ile Bayern Münih arasındaki transfer görüşmelerinin sürdüğü ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe'den ayrılmıştı

Yam Madar, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe'den ayrılmıştı. Sarı-lacivertliler, konu ile ilgili, "Fenerbahçe Beko’nun 2023-24 sezonu kadrosunda yer alan sporcumuz Yam Madar ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Yam Madar’a teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz." ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler