Fenerbahçe'den Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun sözlerine cevap

26.12.2021 - 12:30 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 12:44

Fenerbahçe Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Başakşehir maçı sonrası yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Fenerbahçe'den Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun sözlerine cevap

Fenerbahçe Başkan Vekili ve Kulüp Sözcüsü Erol Bilecik, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun Başakşehir maçı sonrası şampiyonlukla ilgili yaptığı açıklamalarına sosyal medya hesabından tepki gösterdi. 

"Oynanacak maçları soru işareti haline getirecek bir açıklama"

Ahmet Ağaoğlu'nun Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamalara kendisine ait sosyal medya hesabından cevap veren Erol Bilecik şu ifadeleri kullandı:

"Bu açıklama, Futbol dinamiklerinin olağan akışına aykırıdır. Zira ligin 2.yarısında oynanacak maçları “?” haline getirecek bir açıklamadır. Kıymetli Anadolu kulüplerimizin her zaman olduğu gibi hakkıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu ne demişti?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon'da oynanan ve 0-0 sona eren Başakşehir maçı sonrası şunları söylemişti:

"Trabzonspor'un elinde kupa yükselirse, o Trabzonspor'un elinde yükselen bir kupa değil, Anadolu kulüplerinin de adaletli ülke futbolu adına verdikleri mücadelenin kupası olarak yükselir. Bu kupanın sahibi Trabzonspor olmaz, bu kupanın sahibi tüm Anadolu'dur"

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyor! İşte Yeni Malatya maçı 11'i...
Habere Git

Bilecik 'Cincon' demişti

Erol Bilecik, Fenerbahçe Kadın Futbol takımının 7-0 kazandığı Galatasaray maçı sonrasında yaptığı "Biz "cincon"a 6 Kasım'da 6 atmıştık, siz 7 Aralık'ta 7 attınız" sözleri Galatasaray cephesinden tepki görmüştü. Bilecik, olayın ardından yaptığı açıklamada, sözleri "dil sürçmesi" olarak nitelendirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler