Fenerbahçe, Rade Krunic Ve Toko Ekambi'yi Transfer Etmek İstiyor

05.08.2023 - 08:05 | Son Güncellenme: 05.08.2023 - 08:31

Transfer çalışmalarına hızla devam eden Fenerbahçe kadrosuna Rade Krunic ve Toko Ekambi'yi katmak için görüşmelere hız verdiği iddia edildi. Detaylar...

Fenerbahçe, Rade Krunic Ve Toko Ekambi'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Yaz döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe iki yeni transfere daha hazırlanıyor. Kanarya, kadrosuna Toko Ekambi ile Rade Krunic'i katmak için görüşmeleri hızlandırdığı iddia edildi. Detaylar...

Öncelik Karl Toko Ekambi

Milliyet'te yer alan habere göre, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda sağ kanat için birçok isimle görüşen sarı-lacivertliler, Lyon’un kamp kadrosuna alınmayan Karl Toko Ekambi’de karar kıldı. 

Toko Ekambi'de işlem tamam

Toko Ekambi ile görüşmeler yapan Fenerbahçe, yıldız oyuncu ile her konuda anlaşma sağlen Fransız kulübü ile görüşmeleri yapmaya devam ediyor. Kanarya, Fransız temsilcisi ile de görüşmelerde son aşamaya geldiğini iddia edildi.

İlgini Çekebilir
PSG'den yıldız isim için Fenerbahçe'ye onay çıktı!
Habere Git

11 gole katkı sağladı

Geçen sezon devre arasında Rennes’e kiralanan 30 yaşındaki oyuncu Fransa Lig 1’de 36 maça çıkarken 7 gol, 4 asistlik katkı sağladı.

Diğer hedef Rade Krunic

Haberin detaylarında yer alan bilgiye göre ise; Fenerbahçe’nin, Serie A ekibi Milan’da forma giyen Rade Krunic’i kadrosuna katacağı öğrenildi. Takımın golcüsü Edin Dzeko’nun vatandaşı olan 29 yaşındaki futbolcuyla yönetimin görüşmelerini devam ettirdiği iddia edildi.

9 gole katkı sağladı

2019-20 sezonunda Milan’a transfer olan tecrübeli futbolcu 67’si ilk 11 olmak üzere 125 maçta şans bulurken 3 kez ağları havalandırdı, 6 da gol pası vermeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler