Fenerbahçe’de yeni hoca için kritik hafta!

14.06.2021 - 12:50 | Son Güncellenme: 14.06.2021 - 12:55

Fenerbahçe'de Ali Koç'un yeni teknik direktör için, "Haziran'ın 3. haftasında gelecek" demesinin ardından gözler bu haftaya çevrildi. İşte detaylar...

Fenerbahçe’de yeni hoca için kritik hafta!

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç 1 Haziran’da Fenerbahçe muhabirleri ile bir araya gelerek başta teknik direktörlük konusu olmak üzere birçok konu ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Başkan Koç yeni hoca için kariyerli bir ismi takımın başına getirmek istediklerini ve Haziran’ın 3. haftasına kadar belirlemeyi planladıklarını belirtmişti.

Öncelik Lucien Favre

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un yeni hoca için işaret ettiği Haziran’ın 3. haftasına girildi. Bu hafta hoca konusunda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Sarı lacivertlilerin listesinin ilk sırasında Lucien Favre var. En ciddi aday olan İsviçreli teknik adam ile görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenilirken 2 yıllık sözleşme teklif edilen tecrübeli hoca kararını birkaç gün içinde bildirecek.

Favre’den olumsuz bir dönüş alınması halinde Fenerbahçe listedeki diğer adaylara yönelecek. Fenerbahçe’nin ilgilendiği teknik direktörler arasında geçen sezon da gündeme gelen Nenad Bjelica, Marco Silva, Ralf Ragnick, Andre Villas Boas bulunuyor.

Gelir gelmez planlama yapacak

Fenerbahçe’de yeni gelecek olan hoca sezon planlaması için kolları sıvayacak. Yeni sezon kamp programını belirleyecek olan sarı lacivertlilerin teknik direktörü takıma katılmasını istediği transferlerin listesini de yönetime iletecek.

4 oyuncu astronomik teklif dışında satılmıyor

Fenerbahçe yönetimi resmi tekliflerin gelmeye başladığı Atilla Szalai, Dimitris Pelkas, Altay Bayındır, Ozan Tufan’ı astronomik bir rakam dışında satmayacak. Kadroda bulunan ve kiralıktan dönen oyunculara gelen teklifler ise değerlendirilerek bonservis geliri elde edilmesi düşünülüyor. Fenerbahçe satılan oyunculardan gelen parayı da yeni sezon transferlerinde kullanacak.

Senin için hazırladığımız haberler