Fenerbahçe, Avusturya Wien maçlarının kadrosunu UEFA'ya bildirdi! Pelkas..

15.08.2022 - 17:26 | Son Güncellenme: 15.08.2022 - 17:39

Fenerbahçe, Avusturya Wien ile oynayacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Adı Hull City ile anılan Pelkas'ın listeye alınmaması transferin bittiği olarak yorumlandı.

Fenerbahçe, Avusturya Wien maçlarının kadrosunu UEFA'ya bildirdi! Pelkas..

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Avusturya Wien ile oynayacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Sarı-lacivertlilerin bildirdiği kadroda; Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Steven Caulker, Filip Novak, Max Meyer, Dimitrios Pelkas, Burak Kapacak, Joao Pedro, Mergim Berisha ve Tiago Çukur yer almadı.

Pelkas adım adım Hull City'ye

Fenerbahçe’de Serdar Aziz, Joao Pedro’nun sakatlığı devam ederken, Pelkas’ın da Hull City’ye transferi gündemde. Bu gelişmeyle birlikte Pelkas'ın Hull City'ye transferinin her an açıklanması bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada Pelkas'ı istedikleri açık açık söylenmiş ve beklemeye geçtikleri ifade edilmişti.

Fenerbahçe’de ayrıca yeni transferler İrfan Can Eğribayat ve Ezgjan Alioski kadroya eklendi.

Fenerbahçe’nin bildirdiği kadroda yer alan isimler şunlar;

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Luan Peres, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Bruma, Miha Zajc, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Emre Mor, Serdar Dursun, Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya.

Peki Fenerbahçe - Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Austria Wien-Fenerbahçe play-off eşleşmesinde ilk mücadele 18 Ağustos perşembe akşamı oynanacak. Rövanş maçıysa 25 Ağustos'ta.  Austria Wien Fenerbahçe rövanş maçının yayıncı kuruluşu henüz belli olmadı.

 

Fenerbahçe 3. ön eleme turunda Slovacko'yu saf dışı bırakarak play-off turuna yükseldi. Play-off turunda Austria Wien ile karşılacak olan temsilcimiz ilk maçı deplasmanda oynayayacak.

Senin için hazırladığımız haberler