Fenerbahçe'de taraftarlara müjde!

10.09.2024 - 08:41 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 08:52

Fenerbahçe'de voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü yeni açıklamalarında 2 spor salonu ve bir voleybol salonu yapılmasının planlandığını belirtti.

Fenerbahçe'de taraftarlara müjde!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe dün akşam Fenerbahçe Kadın Voleybol Şube'sinin kuruluşunun 70. yılı için yemek düzenledi. Kulüpte voleyboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü ise açıklamaları ile dikkat çekti.

Belgü'den Fenerbahçe taraftarına salon müjdesi

Hulusi Belgü konuşması sırasında 1 sene içerisinde Dereağzı'nda 2 tane spor salonunu hizmete sokmayı planladıklarını açıkladı. Belgü ayrıca 3 yıllık bir süreçte de bir voleybol salonu yapılmasının planlandığını da söyledi. Belgü açıklamalarında şunları söyledi: "Benim ve Hüseyin Bey'in bir diğer hayali de Fenerbahçe Kulübü'nün voleybol şubesi ile ilgili bir salonunun olması. Bunu da inşallah bu 3 yıllık dönem içerisinde el birliği ile seyircili, 6 bin 500 - 7 bin kişilik bir salon yapmak üzere birlikte çalışacağız."

Güneş Çapa da yemekte yer aldı

Fenerbahçe Kadın Voleybol Şube'sinin kuruluşunun 70. yılı için düzenlenen yemeğe katılan isimlerden birisi ise Güneş Çapa oldu. 1954'te Fenerbahçe'de 3 yıl süreyle hem basketbol, hem de voleybol takımında yer alan Çapa, milli takımın ilk kadın kaptanıydı.

İlgini Çekebilir
VakıfBank'tan sürpriz Zehra Güneş kararı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler