Fenerbahçe'de Ryan Kent gelişmesi! Talip çıktı

22.08.2024 - 10:57 | Son Güncellenme: 22.08.2024 - 11:04

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan Ryan Kent'e talip çıktı. Detaylar.

Fenerbahçe'de Ryan Kent gelişmesi! Talip çıktı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında 25 Ağustos Pazar günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe'de iç transferde flaş bir gelişme yaşandı.

Sarı-Lacivertli takımda kadroda düşünülmeyen oyuncular arasında yer alan ve daha önce gelen teklifleri kabul etmeyerek takımda kalan Ryan Kent'e bir kulüp daha talip oldu.

Nice, Ryan Kent'i istiyor

Sports Digitale'da yer alan habere göre; Fransa Ligue 1 ekiplerinden OGC Nice'in, Fenerbahçe forması giyen Ryan Kent'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Fenerbahçe kariyeri

1 Temmuz 2023 tarihinde Rangers FK'dan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe ile 30 Haziran 2027 yılına kadar sözleşme imzalayan İngiliz sol kanat oyuncusu, sarı-lacivertli takımla çıktığı 19 karşılaşmada 1 gol ve 2 asist kaydetti.

27 yaşındaki futbolcu, bu sezon ise UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ikinci tur ilk maçında Lugano ile oynanan karşılaşmada forma giymişti.

Teklifleri kabul etmiyor

Bilindiği üzere İstanbul'daki yaşamından ve Fenerbahçe'deki kazancından memnun olan Ryan Kent, Süper Lig ekiplerinden ve Lazio'dan gelen teklifleri reddetmişti.

Senin için hazırladığımız haberler