Fenerbahçe’de 'orta' net, 'sağ taraf' belirsiz

26.11.2020 - 11:28 | Son Güncellenme: 26.11.2020 - 11:32

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi sağ bekte Gökhün Gönül belirsizliği sürüyor. Diğer bir sakat Harun Tekin salon çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Erol Bulut, derbi için orta saha tercihini Gustavo, Sosa, Ozan olarak netleştirirken sağ açıkta Pelkas, Mert Hakan Yandaş ve Ferdi Kadıoğlu yarışı var. İşte detaylar...

Fenerbahçe’de 'orta' net, 'sağ taraf' belirsiz

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Fenerbahçe’de gözler Pazar günü Ülker Stadı’nda oynanacak Beşiktaş derbisine çevrildi. Sarı lacivertliler bu karşılaşma ile Süper Lig’de sezonun ilk yarısındaki derbi maçlarını da tamamlamış olacak.

Fenerbahçe’de derbi öncesi sakatlıkları bulunan Harun Tekin, Nazım Sangare, Tolga Ciğerci ve Mbwana Samatta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden ve düz koşulara başlayan Gökhan Gönül’ün durumunun maçtan bir gün önce netlik kazanması bekleniyor.

Orta saha bozulmayacak

Sarı lacivertli takımda teknik direktör Erol Bulut derbi taktiğini oluşturmaya başladı. 45 yaşındaki çalıştırıcı Gustavo-Sosa-Ozan orta sahasını bozmayı düşünmüyor. Bu üçlü ile rakibinin hem pas bağlantısını kesecek hem de o bölgeyi hakimiyet altına almayı planlıyor. Bulut kanatlardan üretilecek pozisyonlarla gol bulmayı hedefliyor. Özellikle sol kanatta oynayan Diego Perotti’ye büyük iş düşecek.

Sağ kanatta kim oynayacak?

Forvette ise Papiss Cisse’nin tecrübesinden yararlanacak olan Erol Bulut sağ kanatta kimi oynatacağına henüz karar vermedi. Bu bölge için performansı çok iyi olan Dimitrios Pelkas, Ferdi Kadıoğlu ve Mert Hakan Yandaş arasından tercih yapacak.

İlk 11’de yer alamayan iki oyuncu ile birlikte Kemal Ademi yedek kulübesinde yer alacak.

Harun Tekin salonda çalışmaya başladı

Elmacık kemiğindeki kırık nedeniyle operasyon geçiren kaleci Harun Tekin, salonda çalışmalara başladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık karşılaşmasında yüzüne aldığı darbe sonucu elmacık kemiği kırılan ve ameliyat edilen 31 yaşındaki file bekçisinin salonda çalışmalara başladığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler