Fenerbahçe'de Jorge Jesus Kasımpaşa maçı öncesi konuştu

15.08.2022 - 21:32 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 08:28

Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus, zorlu maç öncesi konuştu. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Jorge Jesus Kasımpaşa maçı öncesi konuştu

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2. haftasında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Sezona Ümraniyespor beraberliği ile başlayan sarı lacivertliler, ilk galibiyetini almayı amaçlıyor.  Fenerbahçe için sezon pek de iyi başlamadı. Önce Dinamo Kiev karşısında Şampiyonlar Ligi’ne havlu atıldı. Ardından tarihinde ilk kez Süper Lig ’de mücadele eden Ümraniyespor ile Kadıköy’de, Berisha’nın 90+2’de attığı golle 1 puan kurtarıldı. Sarı- Lacivertliler bir an önce toparlanıp galibiyet serisi başlatmak istiyor. Birçok önemli oyuncusunu kaybeden, sezona 4-0’lık Başakşehir yenilgisiyle başlayan Kasımpaşa gibi bir rakip, bu yolda ilk adımı atmak için ideal gözüküyor.

Kasımpaşa - Fenerbahçe 11'ler...

  • Kasımpaşa: Ertuğrul, Graovac, Hasan Emre, Hadergjonaj, Petretta, Aytaç Kara, Eysseric, Hajradinvoc, Fall, Celina, Bahoken.

 

  • Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Zajc, Emre Mor, Lincoln, Joshua King, Valencia

Fenerbahçe'de eksikler

Bireysel çalışmalarını sürdüren Joao Pedro ve İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra sakatlıkları süren Serdar Aziz, Mergim Berisha ve Nazım Sangare Kasımpaşa'ya karşı forma giyemeyecek.

Jorge Jesus: "Sakat oyuncularımız iyileşiyor"

Sarı-lacivertli ekibin teknik direktörü Jorge Jesus ise Kamımpaşa maçı  öncesi konuştu. Portekizli teknik adam  "Büyük takımlar iki kulvarda mücadele etmek istiyorsa yoğun takvime ayak uydurmak zorunda. Kendimizi adapte etmeye çalışıyoruz. Bu yoğun takvim de gelişmenin bir parçası. Sakat oyuncularımız iyileşiyor. Üç günde bir maç yaparken, çok fazla seçenek olması, hoca için çok önemli." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler