Fenerbahçe'de Yurt Dışına Giden Başkan Ali Koç, Joachim Löw'le Görüşecek

01.03.2022 - 13:45 | Son Güncellenme: 01.03.2022 - 14:16

Yeni sezon ünlü bir teknik direktör getirmek için çalışan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yurt dışına gitti. Koç Joachim Löw ile görüşecek. İşte detaylar.

Fenerbahçe'de Yurt Dışına Giden Başkan Ali Koç, Joachim Löw'le Görüşecek

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de yurt dışına giden kulüp başkanı Ali Koç, dün yapılan yeni yayın ihalesi toplantısına katılmamış, akşam da sarı lacivertli takımın Kasımpaşa ile oynadığı lig karşılaşmasında yer almamıştı.

Yurt dışında olan Ali Koç, Joachim Löw'le görüşecek

Başkan Ali Koç'un yurt dışında, daha önce prensip anlaşmasına varılan ve yeni sezonda takımın başında olması beklenen Alman teknik direktör Joachim Löw ile görüşeceği öğrenildi. Koç-Löw görüşmesinde gelecek sezon transferleri ve kadro yapılanması planlarının gözden geçireleceği ifade edildi.

Başkan transfer çalışması da yapacak

Ali Koç yurt dışında ayrıca gelecek sezon yapılacak olan transferlerle ilgili de çalışmalar yapacak. Fenerbahçe başkanının, transfer listesinde yer alan bazı oyuncuların kulüpleri ve temsilcileriyle bir araya gelebileceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Bütün hesaplar değişti, Fenerbahçe zararlı çıkıyor
Habere Git

Mayıs'ta Türkiye'ye geliyor

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü olması beklenen Joachim Löw’ün mayıs ayında İstanbul’a gelmesi bekleniyor. Eski güçlü Fenerbahçe'yi yeniden yaratmak için şimdiden planlamalarını yapan Alman teknik adam mayıs ayında İstanbul'a gelerek çalışmalarına start verecek.

Löw takım idmanlarını takip ediyor

Joachim Löw ayrıca, takımın bütün idmanlarını takip ederken, teknik direktör olduğunda yardımcısı olması beklenen İsmail Kartal’dan takım ve futbolcular ile ilgili sık sık rapor alıyor. Tecrübeli çalıştırıcı, ayrıca kurulan sistem üzerinden takımın idmanlarını da izleyerek futbolcuları yakından takip ediyor.

Gurbetçi futbolcular gelmeye hazır

Öte yandan Joachim Löw'ün elinde çok büyük bir gurbetçi profili bulunuyor. Normalde Almanya'dan ayrılmak istemeyen bu isimler Joachim Löw İstanbul'a gelirse onunla çalışacaklarını söylemiş durumda.

Senin için hazırladığımız haberler