Ankaragücü-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

17.10.2022 - 08:21 | Son Güncellenme: 17.10.2022 - 11:52

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'nün konuğu oluyor. Zorlu karşılaşma ne zaman, hangi kanalda yanı sıra muhtemel ilk 11 detayları haberde.

Ankaragücü-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 10. hafta kapanış maçında Ankaragücü kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Avrupa'dan galibiyet ile dönen Jorge Jesus'un ekibi karşılaşmayı kazanarak lider ile puan farkının açılmasını engellemek isterken alt sıralardan kurtulmak isteyen Ankaragücü ise kendi taraftarı önünde 3 puan alarak üstlere doğru çıkmak istiyor. Peki zorlu karşılaşma ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte Ankaragücü - Fenerbahçe maçına dair merak edilenler...

Ankaragücü - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Eryaman Stadı'nda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak müsabakayı, hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Ayrıca zorlu karşılaşmayı AJANSSPOR MAÇ MERKEZİ sekmesinden de canlı olarak takip edebilirsiniz.

Muhtemel ilk 11'ler

Ankaragücü: Gökhan, Oğuz, Radakovic, Mujakic, Yasin, Tolga, Emre Kılınç, Taylan, Pedrinho, Beridze, Jese

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Serdar, Gustavo, Szalai, Osayi (Alioski), Crespo, İsmail, İrfan Can, Valencia, Batshuayi.

Fenerbahçe'de eksikler kimler?

Sarı-Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joshua King, Willian Arao, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres, Ankaragücü deplasmanında forma giyemeyecek. Ayak bileğinde burkulma yaşayan Emre Mor da kafilede yer almadı.

Deplasmanda zorlanıyor

Fenerbahçe, ligde deplasman maçlarında gol yollarında zorlandı. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde 8 müsabakaya çıkarken, bunların 3'ünü deplasmanda oynadı. Ligdeki ilk deplasman maçında Kasımpaşa'yı 6-0 yenen sarı-lacivertliler, sonrasında ise gol yollarında suskun kaldı. Fenerbahçe, Konyaspor karşısında deplasmanda sahadan 1-0 yenik ayrılırken, Beşiktaş deplasmanından golsüz beraberlikle döndü.

105. randevu

İki takım arasında geride kalan 104 lig maçında Fenerbahçe'nin galibiyet sayısında 66-11 üstünlüğü bulunuyor. Renktaşlar, 27 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe'nin ligde attığı 193 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 71 golle karşılık verdi.

Maçın hakemi belli oldu

Eryaman Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Ankaragücü - Fenerbahçe maçının VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler