Fenerbahçe'de gizli kahraman Pantelis

19.08.2020 - 16:03 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 17:04

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Topuk Yaylası'nda antrenmanlara başlayan Fenerbahçe'de Erol Bulut'un Yunan kondisyoneri Pantelis Pantelopoulos ön plana çıkıyor. Pantelis Pantelopoulos idmanları hakkında tüm detaylar...

Barış ŞEHİRLİOĞLU - DETAY HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un yanında getirdiği kondisyoner Pantelis Pantelopoulos önemli bir yer tutuyor.

8 Ağustos'ta yeni sezon hazırlıklarına başlandığında Yunan kondisyoner futbolcuların çalışma temposunu her antrenmanda artırdı.

Sarı lacivertlilerin hocası Erol Bulut 40 maçlık periyodu düşünerek oyuncuların kondisyon olarak eksiklik yaşamasını istemiyor. 45 yaşındaki çalıştırıcı idman programını Yunan kondisyonere teslim etti. Antrenmanlar sırasında Pantelis sık sık düdük çalarak futbolcuları uyarıp talimatlar yağdırıyor. Farklı çalışma programları uygulayan Pantelis oyuncuların adeta pestilini çıkarıyor.

Pantelis yine Topuk Yaylası kampının ilk gününde bu kez ağırlık çalışması uygulayarak futbolcuları zorladı. Pantelis Türkiye’den önce Yunanistan 2. Lig takımları ve 1. Lig'deki takımlarda çalıştı. Erol Bulut ile birlikte Yeni Malatyaspor ve Aytemiz Alanyaspor'da görev yaptı.

Çalışmalarıyla dikkat çekerken A lisansı antrenör diplomasına da sahip. Pantelis sezon içinde Fenerbahçe için gizli kahraman olacağı daha şimdiden görünmeye başladı.

Senin için hazırladığımız haberler