Fenerbahçe'de flaş karar! Yeni imza atmıştı, yollar ayrılacak

25.07.2024 - 15:36 | Son Güncellenme: 25.07.2024 - 15:53

Son olarak kadrosunu Faslı golcü Youssef En-Nesyri ile güçlendiren Fenerbahçe'nin yeni transfer stratejisi de belli oldu. Sarı lacivertlilerde 9 oyuncu için gelen teklifler değerlendirilecek ve yeni transfer kiralık olarak gönderilecek. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de flaş karar! Yeni imza atmıştı, yollar ayrılacak

Yılmaz DİRİM - AJANSSPOR

Yaz transfer döneminde Levent Mercan, Çağlar Söyüncü, Oğuz Aydın, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve son olarak Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna katan sarı-lacivertli yönetimin yeni transfer rotası belli oldu.

2 ya da 3 transfer daha yapılacak

Fenerbahçe, transfer sezonu bitmeden 2 futbolcuyu daha kadrosuna katacak. Bu sayı gidecek oyuncuların durumuna göre 3’e de çıkabilir. Sarı lacivertlerin kadrosuna yapmayı planladığı takviyelerin bölgeleri şöyle:

  • 6 numara
  • Stoper
  • Sağ-sol oynayabilen kanat

9 futbolcu için gelecek teklifler değerlendirilecek

Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda Fenerbahçe, yönetimi 9 oyuncu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı. Konyaspor ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Umut Nayir ve büyük umutlarla transfer edilen Levent Mercan’nın yanı sıra Rade Krunic, Miha Zajc, Luan Peres, Miguel Crespo, Ryan Kent, Joao Pedro ve Emre Mor için yönetim gelecek teklifleri bekliyor.

8 futbolcu bonservisiyle, Levent Mercan kiralık gönderilecek

Fenerbahçe, yönetimi Jose Mourinho’nun yeni sezon öncesi kadroda düşünmediği oyuncuları öncelikle bonservis satışlarıyla elden çıkarmak istediği sadece Levent Mercan için kulübe gelecek kiralık teklifleri değerlendirmek istiyor.

Cengiz Ünder de son karar Mourinho'nun

Sarı-lacivertli takımda geleceği merak konusu olan Cengiz Ünder adına şu ana kadar yönetime net teklifler gelmese de Cengiz Ünder için son kararı Mourinho’nun, vereceği öğrenildi.

Geçen sezon 15 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer olan Cengiz Ünder’in Fenerbahçe’den ayrılma ihtimalinin çok yüksek olduğu belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler