Aygün Özipek yazdı: Fenerbahçe'de fatura İsmail Kartal'a çıkar

11.02.2024 - 23:22 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 00:39

Süper Lig'in 25. haftasında Alanyaspor ile sahasında berabere kalan Fenerbahçe'de faturanın teknik direktör İsmail Kartal'a çıkacağı öğrenildi. Detaylar.

Aygün Özipek yazdı: Fenerbahçe'de fatura İsmail Kartal'a çıkar

Aygün ÖZİPEK - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalması ve liderlik yarışında Galatasaray'ın 2 puan gerisine düşmesi sonrası faturanın teknik direktör İsmail Kartal'a çıkacağı öğrenildi. Ajansspor muhabirlerinden Aygün Özipek, karşılaşma sonrası Kartal'ın performansını ve tercihlerini değerlendirdi.

Forma adaletini sağlayamadı

Teknik direktör İsmail Kartal'ın saha içinde forma adaletini bir türlü sağlayamadığı, haftalardır kötü olan ve gol atmakta zorlanan Edin Dzeko’yu kesmemesi ve formda olan Michy Batshuayi’ye şans vermemesi, ayrıca maça Belçikalı yıldızla başlamamasının büyük hata olduğu... Ve çift forvete daha erken dönmemesinin büyük hata olduğu belirtildi. 

Szymanski'nin formsuz olması ve ısrarla oynatılması

62 yaşındaki çalıştırıcının, Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski’nin çok büyük düşüş yaşaması ve haftalardır formsuz olmasına rağmen hala yıldız oyuncuyu oynatma konusunda ısrar etmesinin yanlış bir tercih olduğu ifade edildi. 

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'den G.Saray'a jet yanıt: "Kişi kendinden bilir işi"
Habere Git

İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder konusu

İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'i birlikte oynatmaması ve farklı pozisyonlarda kullanmamayı tercih etmemesi, ayrıca devamlı birbirleri ile değişim yapması en çok tartışılan konular arasında yer alıyor. 

İrfan Can’ı kulübede tutma ısrarı takımı sıkıntıya sokuyor

Kartal'ın, Hırvat kaleci Dominik Livakoviç’in saha içindeki performansındaki düşüşü ve konsantrasyonundaki kayıpları görmemesi, formda olan İrfan Can Eğribayat'ı kulübede tutma ısrarının takımı sıkıntıya soktuğu belirtildi. 

İsmail Yüksek çıktı, rakip üstünlük kurdu

Tecrübeli teknik adamın, başarılı oyuncu İsmail Yüksek’i oyundan alarak orta sahayı boşaltması ve rakip takımın burada üstünlük kurması ayrıca Kartal'ın buna bir çözüm bulamamasının sıkıntı yarattığı kaydedildi. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan F.Bahçe maçı sonrası flaş açıklama: "Kırmızı kartlara kör bir hakem"
Habere Git

Dzeko'nun çıkması Kent'in girmesi...

Gol atılması gereken bir karşılaşmada İsmail Kartal'ın, Bosna-Hersekli yıldız Edin Dzeko’yu 85. dakikada oyundan alması ve yıldız oyuncuyu kadrosunda  istemiyorum düşüncesi oluşturması ayrıca Avrupa listesine eklediği Ryan Kent’i oyuna alarak en büyük hatalarından da birini yaptığı belirtildi. 

Senin için hazırladığımız haberler