Fenerbahçe'de Emre Mor, gitmek istediği takımı yönetime iletti

26.01.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 16:54

Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'in ardından transferdeki üçüncü imzasını Çağlar Söyüncü'ye attırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de Emre Mor hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe'de Emre Mor, gitmek istediği takımı yönetime iletti

AJANSSPOR - HABER

Transferdeki üçüncü bombasını Çağlar Söyüncü ile patlamaya hazırlanan Fenerbahçe, yıldız futbolcuyu sözleşme imzalamak için bugün İstanbul'a getirecek. Samet Aybaba'yı Panathinaikos'a, Umut Nayir'i Pendikspor'a kiralayan sarı lacivertlilerde üçüncü ayrılık ise Emre Mor ile yaşanabilir.

Sakatlık istediği süreleri almasını engelledi

Geçtiğimiz sezonun başında Karagümrük'ten 2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon sakatlığının da etkisiyle istediği süreleri bulamamıştı.

Son maçlarda oynamaya başladı

Son olarak Fenerbahçe'nin kupada Adanaspor'u 6-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika, ligde Samsunspor ve İstanbulspor maçlarında ise toplamda 14 dakika forma fırsatı bulan 26 yaşındaki oyuncuyu Süper Lig'den birçok kadrosuna katmak istiyor. 

Hatayspor ve Karagümrük'ü istemiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; yıldız futbolcu kendisiyle ilgilenen kulüplerden eski hocası Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor ile eski kulübü Fatih Karagümrük'e gitmeye sıcak bakmıyor.

Başakşehir ya da Antalyaspor'a gitmek istediğini iletti

Haberde, 26 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe yönetimine Başakşehir ve Antalyaspor'a gitmek istediğini ilettiği ileri sürüldü.

Çağdaş Atan, Emre Mor'u açıklamıştı

Başakşehir'in teknik patronu Çağdaş Atan da Fenerbahçe maçı sonrası, "Emre Mor benim çok beğendiğim ve istediğim bir oyuncu. Fenerbahçe'de bence istediği kadar süre alamıyor, belki bu opsiyonu değerlendirebilir. Görüşmelerimiz devam ediyor, olursa bize güç katacağını düşünüyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon 7 maçta forma giydi

Emre Mor bu sezon Fenerbahçe'de 7 maçta sahaya çıkarken 2 asist kaydetti. Sözleşmesi 30 Haziran 2025'te bitecek olan yetenekli futbolcunun güncel piyasa değeri 2,5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler