Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu noktayı koydu! Erol Bulut...

03.12.2020 - 15:32 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 15:41

Süper Lig'de 4-3 kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ile ilgili iddia ve imalara Emre Belözoğlu yanıt verdi. Fenerbahçe Sportif Direktörü, "Erol Bulut önderliğinde ve liderliğinde şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi. İşte Belözoğlu'nun açıklamaları...

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu noktayı koydu! Erol Bulut...

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, Fotomaç gazetesi ödül töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Belözoğlu, Beşiktaş mağlubiyetini değerlendirirken; şampiyonluğun en güçlü adayının Fenerbahçe olduğunu dile getirdi. Ayrıca Belözoğlu, teknik direktör Erol Bulut'a büyük güven duyduklarının da altını çizdi. İşte Belözoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları...

"Sezonu kupayla taçlandıracak bir takımımız ve hocamız olduğuna inanıyoruz"

Takıma güvendiklerini belirten Emre Belözoğlu, “Bizim, ligin önümüzde 30 haftası olduğu düşünüldüğünde bir şeyleri konuşmak için çok erken olduğuna dair cümlelerimiz vardı. Çok iyi bir hocamız, çok iyi bir takımımız var. Camia, taraftar ve bizler onlara çok inanıyor ve güveniyoruz. Bu anlamda sezon sonuna kadar bu ligi taşıyabilecek ve inşallah sonunda kupa ile de taçlandıracak bir takımımız ve hocamız olduğuna inanıyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız devam ediyoruz” dedi. 

Emre Belözoğlu'ndan şampiyonluk yorumu "En büyük aday biziz"

Şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını vurgulayan Belözoğlu, “Beşiktaş derbisindeki yenilgi bizim de beklemediğimiz mağlubiyet oldu ama futbolda bunlar var. Her türlü skora, her türlü oyuna reaksiyon gösterebilecek bir camiamız ve oyuncu grubumuz bulunuyor. Bu anlamda çok da inanıyorum; hem sahanın içinde bulunmuş ve kendini ispatlamış da teknik adamımız var. O anlamda bizim adımıza aslında bilmiyorum neden bunlar konuşuluyor ama olumsuz bir tablo yok. Biz gayet işimizin bilincinde ve motive şekilde sabah kalkıp işimize devam ediyoruz.

Hocamız da gerekli görüşmeleri oyuncu arkadaşlarımız ile yaptı. Haftalık rutin görüşmeleridir bunlar. Özellikle derbiye özel de değil. Bizler de tesislerde sürekli takımımızın yanındayız. Fenerbahçe bu sene ligde şampiyonlukta en büyük adaydır. Futbolun içinde kazanma, kaybetme mutlaka inişler ve çıkışlar var. Biz böyle bir tablonun olduğunu düşünmüyoruz ve mevcut puanımızın ve mevcut yapımızın şampiyonluğa ulaşabilecek bir yapı olduğunu biliyoruz. İnandığımız doğruların arkasında durup bu yarışa devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş maçını kazansaydık başka mücadelemiz olacaktı"

Beşiktaş mağlubiyetine üzülme dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Emre Belözoğlu, teknik direktör Erol Bulut ile ilgili söylenti ve imalara da yanıt verdi.

Belözoğlu, ”Mağlubiyetten sonra bunun bir 24 saati olur, mutlaka her oyuncuda, her teknik adamda ve her taraftarda bence de böyle olmalı ama bizler işimizi sabah kalktığımızda ne kadar iyi giderse gitsin ya da beklemediğimiz şekilde kötü giderse gitsin planlamak zorunda olan insanlarız. Futbolun içinden geldik, başarının da başarısızlığın da kendince yaşanılması gereken bir süresi var. O süreyi şu an geçtik, artık önümüze bakmak zorundayız. Beşiktaş maçını kazanmış olsaydık da şu an başka mücadele olacaktı, kaybettik daha farklı bir mücadele olacak. O yüzden Fenerbahçe bu anlamda planlı, programlı hocamızın tabi ki de ben bunu özellikle söylüyorum Samandıra’da onun önderliğinde, onun liderliğinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"Motivasyon kaybı olmadan Denizli'ye gideceğiz"

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, "Yapacak çok işimiz var. Bir şeyleri konuşmak için çok erken olduğuna dair geçmişte cümlelerimiz mevcut. 5-1 kazandığımız Gençlerbirliği maçından sonra hocamızın oyundan memnun olmadığına dair röportajları da var. O anlamda bizler daha iyiye takımımızı nasıl taşırız derdindeyiz, başta hocamızla beraber... Motivasyon kaybı olmadan inşallah Denizli’ye gideceğiz. izden beklenenin farkında bir şekilde sahaya çıkacağız" açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler