Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu genç futbolcuyu kampa çağırdı

31.05.2021 - 11:46 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 11:50

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon öncesi 2 yıllığına Boluspor'a kiralık olarak gönderdiği Muhammed Gümüşkaya'yı kampa çağırdı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu genç futbolcuyu kampa çağırdı

Salim MANAV - AJANSSPOR 

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de iç transferde hareketlik başladı. 

Sarı lacivertlilerin geçtiğimiz sezon yaz transfer döneminde 2 yıllığına Boluspor'a kiralık olarak gönderdiği Muhammed Gümüşkaya hakkında gelişme yaşandı. 

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Bolu ile kiralık sözleşmesi 1 yıl daha devam eden Muhammed'i kampa çağırdı ve sarı lacivertli takıma geri dönmesini istedi.

Tarzı İrfan Can'a benzetiliyor

Stili İrfan Can Kahveci'yi benzetilen Muhammed Gümüşkaya, Radyospor'da yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Boluspor; benim ilk basamağım, Fenerbahçe'den ayrılıp geldiğim ilk kulüp. Boluspor süreci benim için güzel geçiyor. Son haftalarda forma şansı buldum ve goller de attım. Fenerbahçe altyapısında uzun yıllar kanat oyuncusu olarak görev aldım. Alt yaş milli takım kategorilerindeyse sol iç olarak oynadım, Ersun Hoca(Yanal) İstanbulspor'la oynadığımız kupa maçında beni sol bek oynatmıştı. Boluspor'a geldiğimde sportif direktörümüz Barbaros Ağabey (Gözneli), 8-10 numarada daha faydalı olacağımı söylemişti ve pozisyon değişikliğim olmuştu. Bu değişim bana olumlu yansıdı. Tarzımı İrfan Can Kahveci'ye çok benzeten oluyor."

22 maçta 4 gol attı

20 yaşındaki genç futbolcu bu sezon Boluspor'da 22 maçta görev aldı ve 4 gol attı. 

Senin için hazırladığımız haberler