Fenerbahçe'de çok gizli operasyon! Gece uyuyamadı...

17.06.2021 - 12:19 | Son Güncellenme: 17.06.2021 - 12:25

33 gole katkı yaptığı sezonun ardından bonservisi elindeydi. Astronomik teklifler geldi ama Serdar Dursun, “Şampiyonluk yaşamak istiyorum, benim için kariyer daha önemli” dedi, Fenerbahçe’yi seçti. İşte transferin perde arkası...

Fenerbahçe'de çok gizli operasyon! Gece uyuyamadı...

AJANSSPOR HABER- 

Fenerbahçe, Almanya 2. Ligi'nde gol kralı olan Serdar Dursun'u transfer etti ve golcü oyuncuyla 3+1 yıllık sözleşme imzalandı. 29 yaşındaki Serdar Dursun transferinin perde arkasında yaşananlar da gün yüzüne çıkmaya başladı. Detaylar haberde...

Büyük bir gizlilikle yürütüldü

Serdar Dursun transferinde Fenerbahçe gizlilik ilkesini esas aldı. Hem futbolcu hem de menajeriyle yapılan görüşmelerin hiçbir basın organında yer almaması sağlandığı gibi kulüp içinde de transfer gelişmesini resmi açıklamadan sonra öğrenenler oldu.

Serdar Dursun sevinçten uyuyamadı

Bundesliga 2 ekibiyle sözleşmesini uzatmayacağı sezon sonuna doğru kesinleşen Serdar Dursun'a Almanya'dan Hamburg da talip olmuştu. Ancak; Serdar Dursun, Fenerbahçe'nin teklifinin ardından adeta büyülendi. Golcü oyuncu büyük bir şans olarak gördüğü Fenerbahçe'den aldığı teklifi hamile olan eşiyle paylaştı ve Dursun ailesi duygu dolu anlar yaşadı. Serdar Dursun, teklif aldığı gün heyecandan uyumakta dahi zorlandı.

Katar ve Çin'den de talip olanlar vardı

Golcü futbolcuya Çin'den ve Katar'dan da çeşitli kulüpler talip oldu. Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündemine gelen Serdar Dursun, sarı-lacivertlileri tercih etti. Hatırlanacağı üzere Derby County de Serdar Dursun için önceki sezon teklif yapmış ama 1 milyon Euro civarındaki bu teklif kulübü tarafından reddedilmişti.

Yoğun ve heyecanlı bir gün geçirdi

Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığı gün hem kendisi hem de ailesi için çok yoğun geçen Serdar Dursun, birçok futbol adamından, gazeteciden tebrik mesajları aldı. Serdar Dursun'u tebrik edenler arasında Darmstadt'tan eski takım arkadaşları da bulunuyor.

"Seni sevmemiz gerektiğinden daha az sevmişiz"

Bu arada futbolcunun sosyal medya hesabında da takipçi sayısı anlamında yaklaşık 3 katı artış olması gözlerden kaçmadı. Darmstadt taraftarları da Serdar Dursun'un veda mesajı sonrası futbolcuya yoğun ilgi göstermeye devam etti. Veda mesajında, "Darmstadt'ta fantastik bir sezon geçirdim. Unutulmaz anlar yaşadım" diyen Serdar Dursun için bazı taraftarlar, "Seni aslında sevmemiz gerektiğinden daha az sevmişiz. En iyi adam! Her şey için teşekkürler" mesajlarını paylaştı.

Senin için hazırladığımız haberler