Transfer haberleri | Genoa, Miguel Crespo için Fenerbahçe ile anlaştı

29.08.2023 - 10:07 | Son Güncellenme: 29.08.2023 - 10:16

Fenerbahçe'de bir oyuncuyla daha yollar ayrılmak üzere. Sarı-Lacivertli takımda forma giyen Miguel Crespo'nun, İtalyan ekibi Genoa ile anlaştığı iddia edildi.

Transfer haberleri | Genoa, Miguel Crespo için Fenerbahçe ile anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Serdar Dursun'un Fatih Karagümrük'e imza atması ve kaleci Altay Bayındır'ın da Premier Lig ekibi Manchester United ile anlaşmasının ardından Fenerbahçe'de bir oyuncuyla daha yollar ayrılmak üzere...

Genoa, Miguel Crespo için Fenerbahçe ile anlaştı

İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Serie A Ligi ekiplerinden Genoa'nın, Miguel Crespo için Fenerbahçe ile 3.5 milyon Euro artı bonuslar karşılığında anlaşmaya vardığı belirtildi.

Gelecek sezon kontratı bitecek olan ve yeni sözleşme teklifine sıcak bakmayan Portekizli orta saha oyuncusunun bu hafta içerisinde Genoa'ya imza atacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Krunic'ten vazgeçmiyor!
Habere Git

Fenerbahçe kariyeri

6 Eylül 2021 tarihinde Portekiz ekibi Estoril Praia'dan 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, çıktığı 65 karşılaşmada 4 gol ve 6 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 8 milyon Euro olan Crespo kariyerinde Barroselas 19, Feirense U19, Neves FC, Merelinense ve Braga B formalarını da giydi.

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını sürdürdü

Öte yandan UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanş mücadelesinde 31 Ağustos Perşembe günü Hollanda temsilcisi Twente'ye konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, İngiliz yıldızı listeye ekledi!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler