Jorge Jesus, Lincoln'ün Sezonu Kapattığını, Oosterwolde'nin Görev Alacağını Açıkladı

15.03.2023 - 16:25 | Son Güncellenme: 15.03.2023 - 16:40

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, Sevilla maçı öncesi basın toplantısında Lincoln Henrique'nin sezonu kapattığını, Jayden Oosterwolde'nin görev alacağını açıkladı.

Jorge Jesus, Lincoln'ün Sezonu Kapattığını, Oosterwolde'nin Görev Alacağını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda rövanş maçına çıkıyor. İspanya'da Sevilla'ya 2-0 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, zorlu rakibini Kadıköy'de devirerek turu geçmeyi planlıyor. Teknik direktör Jorge Jesus, dev maç öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Jesus kötü haberi verdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Sevilla ile oynanan maçta sakatlanan ve sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edilen Lincoln Henrique'nin sezonu kapattığını açıkladı. Portekizli teknik adam, Lincoln'ün yerine yeni transfere şans geleceğini belirtti.

"Lincoln çok iyi performans sergiledi"

Lincoln'ün performansından bahseden Jorge Jesus, "Lincoln çok iyi performans sergiledi, takım için çok önemli bir oyuncu oldu. O hangi poisyonda oynasın görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. İçeride veya dışarıda oynasın onun için fark etmiyor. Her zaman iyi performans sergiliyor" dedi.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus, sözleşmesi hakkında konuştu: ''Bitiyor...''
Habere Git

"Sezon sonuna kadar ondan faydalanamayacağız"

Sözlerine devam eden Jesus, "O da iyi bir dönemindeydi sakatlanana kadar. Onun göstermiş olduğu performans benim için sürpriz oldu diyebilirim. Ama şimdi belki sezon sonuna kadar ondan faydalanamayacağız" ifadelerini kullandı.

"Oosterwolde'nin adapte olması gerekiyor"

Yeni transfer Jayden Oosterwolde'nin şans bulacağını açıklayan Jesus, "Jayden Oosterwolde genç bir oyuncu, onun değerine, potansiyeline çok inanıyoruz. Geleli çok fazla olmadı ve onun bizim oyun sistemine adapte olması gerekiyor. Sadece oyun sistemine değil sosyal hayata da adapte olması gerekiyor çünkü yeni bir ülkeye geldi" diyerek sözlerine başladı.

"Geldiğinden beri işler oyunun iyi gitmedi"

Oosterwolde ile ilgili konuşmaya devam eden Jesus, "Ama en önemlisi takımın fikirlerine adapte olabilmesi. Geldiğinden beri işler oyunun iyi gitmedi, çünkü hasta olduğu bir dönem vardı, kovid nedeniyle antrenmanlar kaçırdı" açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe- Sevilla maçının spikeri belli oldu!
Habere Git

"Lincoln'ün sakatlığını Oosterwolde için fırsat olarak değerlendirebiliriz"

Portekizli teknik direktör, "Lincoln'ün sakatlığını belki Jayden Oosterwolde'nin forma bulabilmesi açısından fırsat olarak değerlendirebiliriz" ifadelerini kullandı.

"lincoln'ün yokluğu bizim için büyük bir kayıp"

Lincoln Henrique için sözlerine ekleme yapan Jesus, "Lincoln'ün durumu hepimizi üzdü. Doktorlar şu anda onu en hızlı şekilde tedavi etmek için planlarını yapabiliyorlar. Sezonun geri kalanında oynayabilecek mi onu bilmiyorum. Ama onun yokluğu bizim için büyük bir kayıp" dedi.

"O benim sevdiğim tipte bir oyuncu"

Jesus, "Sadece benim için değil Fenerbahçe için de bir kayıp. O benim sevdiğim tipte bir oyuncu. Birden fazla pozisyonda oynayabiliyor. Onu bu sezon 3 farklı pozisyonda oynattık ve oynadığı her pozisyonda da elinden gelenin en iyisini yaptı. Onun yokluğu bizim için dezavantaj olacak" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler