Fenerbahçe'de Çağatay Kurukalıp ile yollar ayrılıyor

08.08.2024 - 11:33 | Son Güncellenme: 08.08.2024 - 11:43

Fenerbahçe'nin 2021 yılında Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı genç sol bek Çağtay Kurukalıp ile yollarını ayırıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de Çağatay Kurukalıp ile yollar ayrılıyor

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık gündeme geldi.

Kasımpaşa'dan transfer edildi

Sarı lacivertliler, Ağustos 2021'de büyük umutlarla kadrosuna kattığı 22 yaşındaki sol bek Çağtay Kurukalıp ile yollarını ayırıyor.

Mourinho olumsuz rapor verdi, sözleşmesi feshedilecek

Yeni sezon öncesi hazırlık kampında takımla birlikte olan genç futbolcu beklentileri karşılayamadı. Yönetim, teknik direktör Jose Mourinho'nun da olumsuz rapor verdiği Çağatay Kurukalıp'ın sözleşmesinin feshi konusunda görüşmelere başladı.

İki maçta forma giydi

Sarı lacivertli forma ile ilk maçına 2022 yılında Hatayspor'a karşı ilk 11'de çıkan genç oyuncu aynı sezonda Beşiktaş maçında sonradan oyuna girmişti.

İki kez kiralık gitti

Fenerbahçe, 22 yaşındaki sol beki kadrosuna kattıktan sonraki sezon 3. Lig ekiplerinden Iğdırspor'a geçtiğimiz sezon ise 2. Lig ekiplerinden İskenderunspor'a kiraladı.

Iğdırspor ile oynadığı 9 maçta 1 kez ilk 11'de sahaya çıkan Çağtay Kurukalıp, 1 asistlik katkı yaptı. Geçtiğimiz sezon ise İskenderunspor ile 2. Lig'de oynadığı 32 maçın 29'unda ilk 11 olarak sahaydı. Genç futbolcu bu maçlarda 1 gol atarken 2 de gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler