Fenerbahçe'nin genç yeteneği Sivasspor ile anlaştı!

30.01.2024 - 00:55 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 08:30

Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Batruğ Elmaz, Sivasspor ile anlaştı. Oyuncu resmi sözleşmeye imza atacak. İşte haber detayları...

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Sivasspor ile anlaştı!

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin 20 yaşındaki genç yeteneği Bartuğ Elmaz, Sivasspor'la anlaştı. Fanatik Gazetesi yazarı Atalay Özçelikli'nin haberine göre Fenerbahçe, Bartuğ Elmaz'ın geçiçi transferi için Sivasspor'la anlaşmaya vardı.

Sözleşme imzalayacak

Sezon başında Marsilya'dan 1.4 milyon Euro'luk bonservis bedeli Fenerbahçe'ye 3 yıllık imza atan önlibero, yarın kendisini Sivassporlu yapacak olan sözleşmeye imza atacak. Habere göre Bartuğ Elmaz, Sivas'a gidecek.

Galatasaray'ın altyapısından çıktı

Bartuğ Elmaz, futbola Galatasaray altyapısında başladı. Sarı kırmızılı kulüpte profesyonel olan 20 yaşındaki önlibero, Cimbom'da gösterdiği gelecek vadeden performansı sayesinde Marsilya'nın yolunu tuttu. 2022/23 sezonunda Marsilya B takımında 7 maça çıkan Bartuğ Elmaz, 2 kez gol sevinci yaşamayı başardı.

Fenerbahçe'de 8 kez forma giydi

Bu sezon sarı lacivertli formayla fazla forma şansı bulamayan genç futbolcu, Fenerbahçe ile 8 maça çıkabildi. Çıktığı 8 maçın sadece birinde ilk 11 başlayan Bartuğ Elmaz, Türkiye Kupası'nda Adanaspor'u 6-0 mağlup ettikleri karşılaşmada ilk 11 çıktı. Genç futbolcu o maçta 90 dakika süre aldı ve o karşılaşmada 1 asist yapmayı başardı.

127 dakika süre aldı

Bartuğ Elmaz, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 127 dakika süre aldı. Trendyol Süper Lig'de 5 maçta forma giyen 20 yaşındaki futbolcu, 28 dakika süre alabildi. Türkiye Kupası'nda 90 dakika süre alan 2003 doğumlu oyuncu, UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde ise 2 maçta sadece 9 dakika süre aldı.

Senin için hazırladığımız haberler