Fenerbahçe'de ayrılık! Mourinho mesajı verdi, Zajc takımdan gönderildi

31.08.2024 - 00:19 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 00:26

Fenerbahçe, Miha Zajc'ın Ligue 1 ekibi Toulouse'a kiralandığını duyurdu. Jose Mourinho, Alanyaspor maçından sonra Zajc'ı takımda istemediğini söylemişti.

Fenerbahçe'de ayrılık! Mourinho mesajı verdi, Zajc takımdan gönderildi

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe iç transferde hareketli saatler yaşıyor. Trendyol Süper Lig'in 4'üncü haftasında konuk ettiği Alanyaspor'u 3-0 yenen Sarı-Lacivertliler'de teknik direktör Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği iki ismi açıklamasının ardından ayrılık duyurusu geldi.

"Krunic ile Zajc benim fikrime uyan isimler değildi"

Mourinho, "Bizim kadromuza bakınca çeşitliğimiz var. Bir tek orta sahada eksiklik vardı. Çünkü Krunic ile Zajc benim fikrime uyan isimler değildi. Oynatmak istediğimiz tarzda oyuncular değildi. Oraya bir oyuncu alıyoruz. İsmail ve Fred'in pozisyonunda değil. Biz bazen 3 orta saha ile oynuyoruz" demişti.

Fenerbahçe Zajc'ın kiralandığını açıkladı

Mourinho'nun açıklamasının ardından Sarı-Lacivertli kulüp Miha Zajc'ın Ligue 1 temsilcisi Toulouse'a kiralandığını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Mourinho: "Türkiye'de sadece Galatasaray kart görmüyor"
Habere Git

Yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Miha Zajc’ın kiralık olarak transferi için Fransız ekibi Toulouse ile 1 yıllık anlaşma sağlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Zajc'ın performansı

Bu sezon Jose Mourinho'dan hiç süre alamayan Miha Zajc, İsmail Kartal yönetimindeki geçen sezon 21 maça çıkmıştı. Zajc, 2023/24 sezonunda 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler