Fenerbahçe'de Aurelio sürprizi!

01.05.2020 - 10:55 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 11:03

Fenerbahçe'de gelecek sezon için yapılanma devam ediyor. Sarı-lacivertlilerde unutulmaz isimlerden biri olan Aurelio'nun dönüş hazırlığında olduğu gündemde.

Fenerbahçe'de Aurelio sürprizi!

Türkiye'de Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş formaları giyen, A Milli Takım'da da şans bulan Mehmet Aurelio ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; Aurelio, sarı-lacivertlilere dönmek için hazırlık yapıyor. Pekiyi, Aurelio hangi pozisyonda görev alacak? İşte o haber... 

Fenerbahçe'de yapılanma devam ediyor

Fenerbahçe'de yeni sezon yapılanması tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör konusunda sıcak saatlerin yaşandığı sarı-lacivertlilerde bir yandan da yeni sezona yönelik adımlar atılıyor.

Aurelio Fenerbahçe'ye dönüş hazırlığında

Habertürk'ün haberine göre; 2003-2008 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen ve bu 5 sezonda 3 şampiyonluk bir de Şampiyonlar Ligi çeyrek finaline ulaşma başarısı elde eden Mehmet Aurelio önümüzdeki sezondan itibaren Fenerbahçe'de görev yapmaya başlayacak.

12 yıl sonra Fenerbahçe'ye dönmüş olacak

Futbol oynadığı dönemde taraflı tarafsız herkesin sempatisini toplayan hatta Türk vatandaşlığına geçerek milli formamızı da sırtına geçiren Marco Paşa, tam 12 yıl aradan sonra Fenerbahçe çatısı altına geri dönüyor.

Futbolu bıraktıktan sonra ne yaptı?

Kasımpaşa, Göztepe, Sakaryaspor gibi takımlarda yardımcı teknik direktörlük görevini yürüten Aurelio, son olarak ise 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Çorumspor'un teknik direktörlüğünü yürütüyordu.

Aurelio dışında alternatif isimler de var

Aurelio'nun yanı sıra eski futbolculardan teknik direktörlük kariyeri bulunan başka isimlerin de teknik heyete katılabileceği ve önümüzdeki günlerde bu isimlerin de netleşeceği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler