Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferi için düğmeye bastı! Galatasaray da peşindeydi

20.07.2024 - 16:54 | Son Güncellenme: 20.07.2024 - 17:14

Süper Lig devi Fenerbahçe, geçtiğimiz transfer dönemlerinde adı sıklıkla Galatasaray ile anılan Nordin Amrabat'ın kardeşi Sofyan Amrabat'ı transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe yıldız oyuncunun transferi için düğmeye bastı! Galatasaray da peşindeydi

AJANSSPOR HABER

Jose Mourinho yönetiminde yeni sezon çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe, transferde nokta atışı hamleler yapmak istiyor. Kadrosunu Levent Mercan, Oğuz Aydın, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin ile güçlendiren sarı-lacivertli ekip Mert Hakan Yandaş ile sözleşme uzatırken Çağlar Söyüncü'nün de bonservisini aldı. İstanbul temsilcisi de şimdi de rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Sofyan Amrabat hedefte

Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe, bonservisi Fiorentina'da olan ve sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçiren orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat’ın durumunu futbolcunun danışmanlığını yapan SEG Menajerlik Şirketi’ne sordu.

Galatasaray'ın da listesindeydi

Galatasaray'ın geçmişte formasını terleten Nordin Amrabat'ın kardeşi olan Faslı futbolcunun adının sıklıkla sarı-kırmızılı ekiple anıldığı zamanlarda olmuştu.

30 maçta forma giydi

Geride bıraktığımız sezonu Manchester United'da kiralık olarak geçiren Sofyan, İngiliz ekibiyle 30 maça çıktı.

Piyasa değeri ise...

Bonservisi Fiorentina'da bulunan ve 22 milyon Euro piyasa değeri olan futbolcunun sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında son bulacak.

Senin için hazırladığımız haberler