Fenerbahçe Cenk Tosun transferini resmen açıkladı! İşte sözleşme süresi

16.07.2024 - 19:57 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 23:11

Son dakika | Allan Saint-Maximin ve Oğuz Aydın'ı duyuran Fenerbahçe, Beşiktaş'tan ayrılan milli forvet Cenk Tosun'un da transfer edildiğini resmen açıkladı.

Fenerbahçe Cenk Tosun transferini resmen açıkladı! İşte sözleşme süresi

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi. Bugün Allan Saint-Maximin ile prensip anlaşmasına varıldığını, Oğuz Aydın'ın ise resmi sözleşmeye imza attığını açıklayan Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'tan ayrılan Cenk Tosun'un da kadroya katıldığını duyurdu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) A Milli Takım formasıyla mücadele eden Cenk Tosun, turnuvanın bitmesinin ardından Fenerbahçe ile görüşmelere başladı. Beşiktaş'ta yıldızını parlatan ve sezon sonu Siyah-Beyazlı kulüple sözleşmesi biten tecrübeli santrfor, Sarı-Lacivertliler ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'den açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Ailemize hoş geldin Cenk Tosun.

Fenerbahçemiz, kadrosunu millî futbolcu Cenk Tosun ile güçlendirdi. Tecrübeli golcü kendisini 2 yıllığına Sarı Lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Cenk Tosun’a ‘Ailemize hoş geldin’ diyor;  Fenerbahçemiz ile başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Flaş | Fenerbahçe transferi resmen duyurdu!
Habere Git

2023/24 sezonunda 19 gole etki etti

2023/24 sezonunda Beşiktaş formasıyla 47 maça çıkan ve 3507 dakika süre alan Cenk Tosun, 11 kez rakip fileleri havalandırdı, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Fenerbahçe'den Cenk Tosun paylaşımı: Hababam Güm Güm Güm

Fenerbahçe, yeni transfer Cenk Tosun ile ilgili sosyal medya hesaplarından videolu bir paylaşım daha yaptı. Sarı-Lacivertli kulüpten yapılan paylaşımda, "Ailemize hoş geldin Tosun Paşa... Hababam Güm Güm Güm" ifadelerine yer verildi.

İşte o video:

Senin için hazırladığımız haberler