Bahattin Duran: "Fenerbahçe-Trabzonspor maçına Zorbay Küçük atanmazdı"

04.11.2023 - 11:46 | Son Güncellenme: 04.11.2023 - 11:51

beIN Sports yorumcusu ve eski hakem Bahattin Duran, Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi konusunda dikkat çekici konuştu. Geçen yılki maça vurgu yapan Duran "Bu maçta Zorbay olmazdı" dedi.

Bahattin Duran: "Fenerbahçe-Trabzonspor maçına Zorbay Küçük atanmazdı"

AJANSSPOR-HABER

beIN Sports'ta yayınlanan Trio programında atamayı değerlendiren Bahattin Duran, "Benim atamalarla ilgili yorumum olacak. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında çok önemli bir maç oynanacak. 

"İyiliği için Zorbay Küçük'ü kenara alırdım"

Maçın hakemi Zorbay Küçük. Manuel atama yapıldı ya geçen. Burada da eğer yapay zeka Zorbay Küçük'ü atıyorsa ben olsaydım onun da iyiliği için Zorbay Küçük'ü kenara alırdım. Manuel atamayla başka bir ismi atardım" dedi.

Bahattin Duran buna gerekçe olarak geçen yıl Kadıköy'de oynanan maçı gösterirken, "6 Mart 2022'deki maçta Zorbay Küçük'ün yardımcı hakemiydim. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın ilk golünden önce faul var mı? Trio ekibi yorumladı!
Habere Git

"Bence bu maçta Zorbay olmazdı"

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında yaşananları, Zorbay'ın performansını biliyorum. Bence bu maçta Zorbay olmazdı. Umarım yanılırım" diye konuştu.

Fenerbahçe-Trabzonspor maçında ne olmuştu?

Trabzonspor'un şampiyon tamamladığı 2021-22 sezonunun 28. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor Kadıköy'de karşılaşmış ve maç 1-1 sona ermişti. 

Hakem Zorbay Küçük, İrfan Can Kahveci'yi Siopis'e yaptığı hareket sonrası VAR incelemesinin ardından 17. dakikada kırmızı kartla ihraç etmiş ve bu karar çok tartışılmıştı.

İlgini Çekebilir
"Zaha'nın topu kaptığı pozisyon net bir fauldü"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler