Fenerbahçe ile Rayo Vallecano Miguel Crespo'nun transferi için anlaştı

30.01.2024 - 11:07 | Son Güncellenme: 30.01.2024 - 11:17

Fenerbahçe, Portekizli futbolcu Miguel Crespo için La Liga temsilcisi Rayo Vallecano'dan gelen kiralama teklifini kabul etti. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe ile Rayo Vallecano Miguel Crespo'nun transferi için anlaştı

Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı veren Fenerbahçe'de Miguel Crespo, teknik direktör İsmail Kartal'dan beklediği süreleri alamadı. Ara transfer döneminde ayrılması beklenen Portekizli futbolcunun İspanya'ya gitmeye yakın olduğu bildirildi.

İspanyollar Fenerbahçe'nin kapısını çaldı

Sports Digitale'in haberine göre Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Miguel Crespo için İspanyollar devreye girdi. La Liga ekiplerinden Rayo Valllecano tecrübeli orta saha için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Koç yönetimi Rayo Vallecano'nun teklifini kabul etti

Rayo Vallecano, Miguel Crespo'yu satın alma opsiyonu ile kiralamak için transfer teklifinde bulundu. Fenerbahçe'de Ali Koç yönetimi, İspanyolların teklifini kabul etti.

İlgini Çekebilir
F.Bahçe'nin yeni transferi Çağlar Söyüncü'nün 5 aylık maliyeti belli oldu
Habere Git

Sıra Crespo'da! Sözleşme şartları görüşülüyor

Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Rayo Vallecano, Miguel Crespo ile masaya oturdu. Taraflar sözleşme şartlarını görüşüyor.

Crespo'nun bu sezonki performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Miguel Crespo, bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile 18 maçta görev aldı. Portekizli orta saha 1 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 27 yaşındaki futbolcu 5 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler