İsak Vural Fenerbahçe Forması Giyen En Genç Oyuncu Oldu

19.04.2022 - 18:42 | Son Güncellenme: 19.04.2022 - 19:35

Shakhtar Donetsk ile savaş mağdurları için düzenlenen dostluk maçında Arda Güler'in yerine giren İsak Vural Fenerbahçe forması giyen en genç oyuncu oldu.

İsak Vural Fenerbahçe Forması Giyen En Genç Oyuncu Oldu

AJANSSPOR HABER

Rusya'nın savaş ilan etmesi ile zor günler geçiren Ukrayna halkı için yardım amaçlı düzenlenen dostluk maçında Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'i konuk etti. Gelirlerinin savaş mağdurlarına dağıtılacağı dostluk maçında Fenerbahçe tarihinde önemli bir an yaşandı.

İsak Vural Fenerbahçe tarihine geçti

Shakhtar Donetsk ile oynanan dostluk maçında karşılaşmanın 75. dakikasında oyuna giren İsak Vural, Fenerbahçe tarihine geçti. Henüz 15 yaşında olan İsak Vural, Sarı-Lacivertliler'de forma giyen en genç oyuncu oldu. (15 yıl, 10 ay, 23 gün)

Arda Güler'in yerine girdi

Fenerbahçe'nin genç yeteneği İsak Vural 75. dakikada oyuna dahil olurken, son günlerde adından sıkça bahsettiren Arda Güler oyundan çıkan isim oldu. Yıldız adaylarının rol aldığı bu sahne, futbolseverleri Türk futbolunun geleceği adına heyecanlandırdı.

Genç yıldızların podyumu

Shakhtar Donetsk ile oynanan dostuk mücadelesi, Fenerbahçe'nin genç yıldızları için kendini gösterme fırsatı yarattı. Sarı-Lacivertliler'de Arda Güler ve İsak Vural'ın yanı sıra Çağtay Kurukalıp, Arda Aksoy, Burak Kapacak ve Ali Arda Bulut gibi isimler forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler