Fenerbahçe tarih yazdı Yunan ekibi takip etti! İşte Final Four...

08.05.2024 - 23:58 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 00:22

EuroLeague play-off serisi son maçında Olympiakos deplasmanda Barcelona'yı yenerek adını Final Four'a yazdıran son takım oldu.

Fenerbahçe tarih yazdı Yunan ekibi takip etti! İşte Final Four...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague play-off serisi 5. maçında Barcelona evinde Olympiakos'u konuk etti. Karşılaşmadan  63-59 galip ayrılan Yunan ekibi seriyi kazanmayı başardı.

EuroLeague'de Final Four tablosu belli oldu

Olympiakos'un seriyi kazanması ile birlikte EuroLeague'de Final Four takımları belli oldu. İşte Final Four'a kalan takımlar ve eşleşmeler...

Panathinaikos Aktor-Fenerbahçe Beko

Real Madrid-Olympiakos BC

Olympiakos tarihinde bir ilk!

Koç Bartzokas yönetiminde üst üste 3. kez Final Four'a katılım hakkı kazanan Yunan devi bu başarıyı tarihinde ilk kez elde etmiş oldu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Final Four'da!
Habere Git

Fenerbahçe olmazı oldurdu Olympiakos geri kalmadı

Monaco karşısında deplasmanda oynadığı 5. maçı kazanan temsilcimiz Fenerbahçe Beko, EuroLeague tarihinde deplasmandaki son maçta tur atlayan ilk takım olmayı başarmıştı. Bu başarıdan saatler sonra Olympiakos bunu başaran ikinci takım oldu.

Eski Beşiktaşlı maçın kahramanı oldu

Yunan ekibinde daha önce ülkemizde Uşak Sportif ve Beşiktaş EmlakJet formaları giyen Amerikalı forvet Shaq McKissic son çeyrekte gösterdiği özel performans ve attığı 12 sayıyla takıma en fazla katkı veren isim oldu. Ona; Kostas Papanikolaou 11, Nikola Milutinov 10, Nigel Williams Goss ise 8 sayıyla eşlik etti.

Barcelona'da ise; Nico Laprovittola 17, Alex Abrines 13, Willy Hernangomez 9, Jan Vesely ve Ricky Rubio 6 sayı attı.

Senin için hazırladığımız haberler