Fenerbahçe taraftarından Ferdi Kadıoğlu’na “Gitme sana muhtacım”

11.08.2024 - 00:22 | Son Güncellenme: 11.08.2024 - 00:54

Fenerbahçe'nin evinde Adana Demirspor ile oynadığı Süper Lig maçında oyundan çıkan Ferdi Kadıoğlu'na taraftarlar "Gitme sana muhtacım" bestesini söyledi.

Fenerbahçe taraftarından Ferdi Kadıoğlu’na “Gitme sana muhtacım”

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Süper Lig 2024/2025 sezonun ilk maçında evinde Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Ferdi Kadıoğlu mücadeledeki yerini 88. dakikada Çağlar Söyüncü'ye bıraktı.

Duygusal anlar yaşandı

Ferdi Kadıoğlu 88. dakikada tribünleri alkışlayarak oyundan çıkarken duygusal anlar yaşandı ve tribünler 24 yaşındaki oyuncu için "Gitme sana muhtacım" bestesini söylemeye başladı.

Premier Lig'den talipleri var

Yerli sağ bek oyuncusu ile Arsenal, Manchester United ve Brighton Have & Albion ciddi şekilde ilgileniyor.

Brighton'ın teklifi 25 milyon Euro bonservis + sonraki satıştan pay

Premier Lig temsilcisi Brighton'ın Ferdi Kadıoğlu için olan teklifinin bonuslarla birlikte 35 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay olduğu öğrenildi.

Teklif kabul edildi

Sarı-lacivertli yönetimin İngiliz ekibinin teklifini kabul ettiği kaydedilirken transferin tamamlanması için küçük detayların kaldığı ve bu detayların tamamlanmasının ardından Ferdi Kadıoğlu'nun İngiltere'ye gideceği belirtildi.

Ferdi Kadıoğlu'nun performansı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 51 maçta sahaya çıkan 24 yaşındaki futbolcu, 3 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti. Ferdi, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde 3 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler