Fenerbahçe savunmadan fire verdi! Szalai dinlenemedi

12.09.2021 - 17:29 | Son Güncellenme: 12.09.2021 - 20:08

Fenerbahçe'nin stoperi Marcel Tisserand, Sivasspor maçında sakatlanarak çıktı. Vitor Pereira dinlendirmek istediği Szalai'yi oyuna almak zorunda kaldı.

Fenerbahçe savunmadan fire verdi! Szalai dinlenemedi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe-Sivasspor maçının ilk yarısında bir sakatlık yaşandı. Sarı-lacivertlilerin stoperi Marcel Tisserand bir anda kendisini yere bıraktı. Topsuz alanda sakatlanan Tisserand karşılşamaya devam edemedi.

Szalai yine sahada

Fransız futbolcu 22. dakikada yerini Attila Szalai'ye bıraktı. Szalai'yi üst üste 3 milli maç oynadığı için dinlendirmeyi amaçlayan Vitor Pereira böylece Macar oyuncuyu sahaya sürmek zorunda kaldı. 

Frankfurt maçı öncesi şanssızlık

Öte yandan darbeye bağlı sakatlık yaşamayan Marcel Tisserand'ın durumu endişe yarattı. Tecrübeli savunma oyuncusunun bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Tisserand, Fenerbahçe'nin 16 Eylül Perşembe günü Eintracht Frankfurt ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçında da forma giyemeyecek.  

İrcan Can Kahveci, oyuna girdi sakatlandı

Sarı - lacivertlilerin bu maçtaki talihsizliği Tisserand ile bitmedi. Maçın ikinci yarısında 59. dakikada oyuna Mesut Özil'in yerine dahil olan İrfan Can Kahveci de sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Kahveci'nin yerine yeni transferlerden Max Meyer oyuna dahil oldu.

Senin için hazırladığımız haberler