Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde aradığını bulamadı

12.03.2024 - 23:17 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 00:16

Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Vero Volley Milano karşısında 3-0 mağlup oldu. İşte maçın özeti...

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi'nde aradığını bulamadı

CEV Şampiyonlar Ligi'nde ter döken Fenerbahçe Opet, İtalyan ekibi Vero Volley Milano'ya konuk oldu. Temsilcimiz İtalyan ekibi karşısında ilk yarı final maçını 3-0 kaybetti. 

Fenerbahçe ilk sette tutunamadı

Şampiyonlar Ligi maçında açılış sayısı İtalyan ekibinden geldi. Vero Volley Milano'nun 1-0 öne geçtiği ilk sette Fenerbahçe Opet  Arina Fedorovtseva'nın blok sayısı ile skoru 6-5 yaptı. Sarı-Lacivertli ekip 15-13 geride kaldığı sette tutunamadı. Temsilcimiz maçın ilk setini 25-21 kaybetti ve maçta 1-0 geriye düştü. Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva ilk sette 8, Melissa Vargas ise 2 sayı buldu. Vero Volley Milano'dan Raphaela Folie ilk sette 6 sayı kaydetti.

Fenerbahçe Opet ikinci perde de aradığını bulamadı

Maçın ilk setinde 1-0 geriye düşen Fenerbahçe Opet maçın ikinci perdesinde Aslı Kalaç'ın sayısı ile 4-1 önde başladı. Temsilcimiz 9-7 geride kaldığı sette Melissa Vargas'ın sayısı ile 14-12 yeniden üstünlük kurdu. Skorda 19-19'luk beraberlik oluşmasının ardından Sarı-Lacivertli ekip ikinci sette de aradığını bulamadı. Temsilcimizin 27-25 kaybettiği setin ardından Vero Volley Milano maçta 2-0'lık önemli bir avantaj yakaladı.  Vero Volley Milano'da Helena Cazaute ikinci sette 7 sayı bulurken Paola Egonu ise ilk iki sette 15 sayı kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nin liderlik maçında Melissa Vargas olmayacak: İşte nedeni
Habere Git

Fenerbahçe, İtalyan ekibi karşısında set bulamadı

Fenerbahçe Opet maçın üçüncü setine 1-1 beraberlikle başladı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında 11-10 öne geçen temsilcimiz karşısında İtalyan ekibi 12-12 yeniden beraberlik sağladı. Fenerbahçe 21-17 geriye düştüğü son sette de tutunamadı ve seti 25-20 kaybetti. Temsilcimiz Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçından 3-0 mağlup ayrıldı. Melissa Vargas 3 sette 14, Arina Fedorovtseva 17, Aslı Kalaç 3, Irina Fetisova ise 6 sayı kaydetti. 

Fenerbahçe Opet finale yükselebilir mi?

Temsilcimiz Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi yarı finalin ilk maçında 3-0 mağlup oldu. Yarı finalde evinde bir maça daha çıkacak olan Sarı-Lacivertli ekip için final olasılığı ise hâlâ var. Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselebilmek için Vero Volley Milano karşısındaki ikinci maçı ya 3-0 ya da 3-1 kazanmalı ve oynanacak olan altın sette de galip gelmeli.

İlgini Çekebilir
Sultanlar Ligi'nde 25. hafta bitti: İşte ligdeki puan durumu ve sıralama
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler