"Fenerbahçe, Olympiakos'u tam zamanında yakaladı"

29.09.2021 - 18:11 | Son Güncellenme: 29.09.2021 - 18:18

Son dakika spor haberleri... Yunan Gazeteci Johnny Georgopoulos, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Fenerbahçe Olympiakos maçına dair yorumlarda bulundu.

"Fenerbahçe, Olympiakos'u tam zamanında yakaladı"

AJANSSPOR - HABER

Ünlü Yunan Gazeteci Johnny Georgopoulos, yarınki Avrupa Ligi grup maçı için Fenerbahçe'nin Olympiakos'u tam zamanında yakaladığını söyledi. 

'Olympiakos istikrarlı görüntüsünden uzak'

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Georgopoulos, "Olympiakos, geçen sezonki yenilmez, istikrarlı görüntüsünden uzak. Gerçek standartlarına ulaşamadılar. Ancak 30 dakika iyi futbol oynayabiliyorlar. Maçın tamamında değil. Geçen sezonki ritimlerine ulaşmaları için zamana ihtiyaçları var" dedi.  

'Fenerbahçe, Olympiakos'u tam zamanında yakaladı'

2-1 kazandıkları Antrep maçında, Olympiakos'un inanılmaz bir şansa sahip olduğunu dile getiren ünlü Yunan gazeteci, "Belçika takımı çok sayıda pozisyonu harcadı. Bence Fenerbahçe, Olympiakos'u tam zamanında yakaladı. Tam hazır değiller ve Fenerbahçe erken dakikalarda gol bulursa galibiyete daha yakın taraf olur. Teknik direktör Martins,  takım dizilimini 5-3-2 ve 4-4-2'den 4-3-3'e çevirdi. Böylece daha üretken olduklarını düşünüyor. Fenerbahçe'ye karşı 4-3-3 şeklinde oynayacaklar" şeklinde konuştu. 

'Fenerbahçe için en tehlikeli oyuncu Tiquinho'

Sakatlıktan dönen Brezilyalı forvet Tiquinho'nun gol yollarında takımın en iyisi olduğunun altını çizen Johnny Georgopoulos, "Harika goller atıyor. Hiç kuşku yok ki Fenerbahçe için en tehlikeli oyuncu Tiquinho olacak. Garry Rodrigues, Avrupa Ligi listesinde yok. Henry Onyekuru her maç daha iyi oluyor.  Papastathopoulos savunmanın en önemli oyuncusu" ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

30 Eylül Perşembe günü oynanacak Fenerbahçe - Olympiakos maçı, saat 19.45'te başlayacak ve Exxen'de canlı yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler