Fenerbahçe, Manchester United forması giyen Lindelöf ile ilgileniyor

17.06.2024 - 22:02 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 22:15

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun Premier Lig döneminde Manchester United'da beraber çalıştığı eski öğrencisi olan İsveçli stoper Victor Lindelöf ile ilgileniyor.

AJANSSPOR DIŞ HABER

Önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını hızla sürdüren ve Şampiyonlar Ligi’ne 2. ön eleme turundan katılarak sezonu Temmuz’da açacak olan Fenerbahçe’nin Manchester United forması giyen İsveçli defans oyuncusu Victor Lindelöf ile ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe’nin ilgisi ciddi

Sky Sports DE muhabiri Florian Plettenberg’in haberin göre kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, 29 yaşındaki İsveçli stoperle ciddi şekilde ilgileniyor. 

Manchester United satmaya sıcak

Haberde yer alan bir diğer detaya göre İngiliz devi Manchester United sözleşmesi 2025 yılının Haziran ayında bitecek olan 29 yaşındaki futbolcu ile yolları bu yaz gelir elde ederek satmaya sıcak bakıyor. 

Mourinho ile çalıştı

Sarı-Lacivertlilerin yeni teknik direktörü Jose Mourinho’nun Kırmızı Şeytanlar’a hocalık yaptığı dönem takımda bulunan Victor Lindelöf, Portekizli hoca ile birlikte 45 maçta saha çıktı.

Sakatlıklar yaşadı

Geride bıraktığımız sezon uyluk ve kasık sakatlığı olmaz üzere iki farklı sakatlık yaşayan İsveçli stoper, yaşadığı sakatlıklardan ötürü İsveç Milli Takımında ve Manchester ekibinde olmak üzere toplamda 22 maçta forma giyemedi.

Son sezon performansı

Başarılı stoper, 2023/2024 sezonunda Manchester United ve İsveç Milli Takımı formalarıyla toplam da 40 maçta görev alırken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler