Kasımpaşa'da Sami Uğurlu dönemi bitti! İşte yeni hoca...

16.08.2022 - 15:49 | Son Güncellenme: 16.08.2022 - 18:05

Kasımpaşa'da 6-0'lık Fenerbahçe mağlubiyetinin ardından yönetime istifasını sunan teknik direktör Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı. İstanbul ekibi yeni hocasını da buldu. İşte detaylar...

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu dönemi bitti! İşte yeni hoca...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Süper Lig'in 2. haftasında evinde Fenerbahçe ile karşılaşan ve sahadan 6-0'lık yenilgi ile ayrılan Kasımpaşa'da teknik direktör Sami Uğurlu karşılaşmanın ardından yönetime istifasını vermişti. 

Uğurlu'nun istifası kabul edildi

Uğurlu'nun istifası Kasımapaş yönetimi tarafından kabul edilirken, İstanbul ekibindeki 20 Aralık 2021'den bu yana süren Sami Uğurlu dönemi sona erdi. 

Şenol Can ile anlaşma sağlandı

Sami Uğurlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Kasımpaşa yönetimi Şenol Can ile anlaşmaya vardı. 39 yaşındaki Şenol Can son olarak ligde lavicert beyazlı takımı çalıştırmıştı. 

Kasımpaşa'daki ilk döneminde 11 maç görev yaptı

Futbolculuk döneminin ardından antrenörlük kariyerine top koşturduğu Karagümrük'te yardımcı hoca olarak başlayan Şenol Can daha sonra yine Karagümrük'te teknik direktörlük görevine başladı. İstanbul ekibinde 38 maç takımın başında kalan genç teknik direktör, 24 Mart 2021'de Kasımpaşa'nın başına geçti. Lacivert beyazlı takımdaki görevi 11 maç süren Can, 15 Ağustos 2021'den bu yana takım çalıştırmıyordu.

İlgini Çekebilir
Kasımpaşa'da Sami Uğurlu: "Maçı 15. dakikada kaybettik"
Habere Git

Sami Uğurlu'nun ilk deneyimiydi

Kasımpaşa'da yolların ayrıldığı 44 yaşındaki teknik direktör Sami Uğurlu yardımcı antrenörlük kariyerinin ardından ilk teknik direktörlük deneyimini lacivert beyazlı takımda yaşadı. Uğurlu 20 Aralık 2021'de göreve başladığı Kasımpaşa'da 24 maça takımın başında çıkarken, bu maçlarda 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet elde etti. Sami Uğurlu yönetimindeki Kasımpaşa geçtiğimiz sezonu 13. sırada tamamlamıştı.

İki maçta takımı 10 gol yedi

Kasımpaşa, Sami Uğurlu yönetiminde başladığı Süper Lig'in 2022-23 sezonunda oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrıldı. Ligin ilk haftasında Başakşehir'e deplasmanda 4-0 mağlup olan İstanbul ekibi, 2. haftada ise evinde Fenerbahçe'ye 6-0 yenilmekten kurtulamadı.

Süper Lig'de sezonun ilk ayrılığı

Geçmiş sezonlarda bir çok teknik direktör değişiminin yaşandığı Süper Lig'de 2022-23 sezonun ilk teknik direktör ayrılığı Kasımpaşa'da Sami Uğurlu ile yaşanmış oldu.

Senin için hazırladığımız haberler