Fenerbahçe maçına 3 gün kala Ludogorets'te flaş ayrılık kararı!

23.10.2023 - 17:21 | Son Güncellenme: 23.10.2023 - 17:24

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde perşembe akşamı karşılaşacağı Bulgar rakibi Ludogorets, teknik direktörü Ivaylo Petev ile yolları ayırma kararı aldı.

Fenerbahçe maçına 3 gün kala Ludogorets'te flaş ayrılık kararı!

AJANSSPOR - HABER

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde perşembe akşamı karşılaşacağı Ludogorets'te flaş bir ayrılık kararı alındı.

Ludogorets, Ivaylo Petev ile yollarını ayırdı

Bulgar medyasında yer alan haberlere göre Ludogorets, teknik direktörü Ivaylo Petev ile yollarını ayrıma kararı aldı. Her iki tarafın da ayrılık için resmi işlemlere devam ettiği için kararın kısa süre içerisinde resmi olarak açıklanacağı belirtildi.

Ludogorets'i yardımcıları çalıştırdı

Kulübün sahipleri Kiril ve Georgi Domuschievi'nin kararının kesin olduğu belirtildi. Petev, bugün takımın başında idmana çıkmazken, yardımcıları Svetoslav Dyakov ve Ivan Tsvetkov takımı çalıştırdı.

Arda mağlubiyeti kırılma noktası oldu

Ludogorets'in dün gece deplasmanda FK Arda karşısında aldığı 0-0'lık beraberlik bardağı taşıran son damla oldu. Bu maçın ardından Ludogorets, lider Lokomotiv'in 6 puan gerisinde 24 puanla beşinci sırada yer aldı.

Fenerbahçe - Ludogorets maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe - Ludogorets UEFA Konferans Ligi Ligi H Grubu 3. maçı 26 Ekim Perşembe günü saat 19:45'de başlayacak ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

Exxen, söz konusu maçın ücretsiz yayınlanacağını açıkladı.

Senin için hazırladığımız haberler