Fenerbahçe’den devre arasında Zorbay Küçük ile ilgili açıklama geldi!

06.03.2022 - 20:01 | Son Güncellenme: 06.03.2022 - 22:15

Fenerbahçe devre arasında hakem Zorbay Küçük hakkında “Gece yarısı atanan hakem konusunda duyduğumuz endişeyi açıklamıştık! Haklı olduğumuzu tüm Türkiye gördü!” yazdı

Fenerbahçe’den devre arasında Zorbay Küçük ile ilgili açıklama geldi!

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının devre arasında sosyal medyadan hakem Zorbay Küçük ile ilgili bir açıklamada bulundu.TFF Birinci Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın da isminin geçtiği açıklamada maç bitimi beklenmeden yayınlandı.
 

Fenerbahçe'nin Zorbay Küçük paylaşımı


"GECE YARISI ATANAN HAKEM KONUSUNDA DUYDUĞUMUZ ENDİŞEYİ AÇIKLAMIŞTIK! HAKLI OLDUĞUMUZU 17. DAKİKADA TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ! TFF YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDUĞUNU UNUTUP HAKEM ATAMALARINA YARDIMCI OLAN KİŞİ ER YA DA GEÇ HESAP VERECEKTİR!"

Fatih Terim Servet Yardımcı gerginliği 

2020 yılında Galatasaray teknik direktörü olan Fatih Terim ile TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı arasında bir gerginlik yaşanmıştı. Fatih Terim'in Beşiktaş maçının ardından liglerin seyircisiz olarak oynanmasına yönelik yaptığı açıklama ilgili ismi geçen Servet Yardımcı konuşmuştu. Yardımcı ""Fatih Terim'in, açık konuşmamakla birlikte, kastettiği başkan vekili benim. Aslında kimi kastettiğini herkes çok iyi biliyor. Kendisi müsaade etsin, UEFA ile görüşmelerde, UEFA yönetim kurulu üyesi olarak toplantıyı, konferans ya da buluşarak mı yaparız, bunu bilecek kadar hem tecrübem hem de bilgim var." demişti. 

Nihat Özdemir ve Servet Yardımcı'yı Ali Ağaoğlu uğurladı

Fenerbahçe'nin atamalar nedeniyle tepki gösterdiği isim olduğu iddia edilen Servet Yardımcı'nın Kadıköy'de olduğu ortaya çıktı.  Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre TFF Başkanı Nihat Özdemir, Başkanvekili Servet Yardımcı ve beraberindeki yöneticiler stattan ayrılırken onlara Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu eşlik etti. Fenerbahçeli hiçbir yöneticinin bulunmaması dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler