Fenerbahçe - Rayo Vallecano: 3-1 (Maç Sonucu - Özet)

30.11.2022 - 21:47 | Son Güncellenme: 30.11.2022 - 23:27

Fenerbahçe, La Liga temsilcisi Rayo Vallecano'ya karşı hazırlık maçında 3-1 kazandı. Joao Pedro'nun sakatlığı ise düşündürdü. İşte maç sonucu, goller ve özet.

Fenerbahçe - Rayo Vallecano: 3-1 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı hazırlık maçlarıyla değerlendirmek isteyen Fenerbahçe, La Liga temsilcisi Rayo Vallecano ile karşı karşıya geldi. Oynanan hazırlık maçında Sarı-Lacivertliler 3-1 kazandı. Sezon başında kadroya katılan Joao Pedro'nun ikinci yarıda yaşamış olduğu sakatlık ise korkuttu.

Fenerbahçe iyi başlayamadı, geriye düştü

İdeale yakın bir kadro ile sahaya çıkan Jorge Jesus ve öğrencileri, mücadelenin ilk yarısında etkili bir görüntü sergileyemedi. Rakip Rayo Vallecano, 22. dakikada öne geçti. Trejo, ceza sahası içi sol çaprazında buluştuğu topta iki rakibinden sıyrıldı ve vuruşunu yaptı. Savunmada Arao'ya çarpan top ağlarla buluştu.

Penaltı kazandı, sevinemedi...

Mücadelenin 67. dakikasında Joshua King'ten harika bir ara pası ile topla buluşan Joao Pedro, vuruşunu yapmaya hazırlanırken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.

İlgini Çekebilir
Hazırlık maçında sakatlık şoku! Sedyeyle çıktı...
Habere Git

Gözyaşları ve sedyeyle sahayı terk etti

Pozisyonun ardından acı içinde kalan Joao Pedro, yerden kalkamadı. Hakem kısa sürede sağlık görevlilerini sahaya davet etti. Görevlilerin ilk müdahalesi sonrası durumu ciddi görünen Pedro, sedyeye alındı. Oyundan çıkarken gözyaşlarına engel olamayan yıldız futbolcu, elleriyle yüzünü kapatarak sahayı terk etti.

Penaltıyı gole çevirdi

Fenerbahçe'de penaltı atışında topun başına Osayi-Samuel geldi ve sağ ayak içiyle sağ köşeye vurdu. 71. dakikada kaleci ile top ayrı köşelere gitti. Böylece Fenerbahçe, Rayo Vallecano karşısında eşitliği yakaladı.

Seyir değişti! 5 dakika sonra öne geçti

Hücum yollarında etkili olmaya başlayan Fenerbahçe, beraberlik golünün ardından rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. Penaltıdan 5 dakika sonra Sarı-Lacivertliler King ile öne geçti. İsmail'in ön alanda yaptığı presle kazandığı topu sürdü ve ceza alanının içinde müsait durumda olan King'e aktardı. King, sağ ayak içiyle yaptığı plase vuruşunda topu uzak köşeye gönderdi ve takımını öne geçirdi.

İlgini Çekebilir
Joshua King: "Umarım Pedro'nun durumu ciddi değildir"
Habere Git

Ferdi attı, 3 oldu

Karşılaşmanın 83. dakikasında Ferdi Kadıoğlu, solda bukuştuğu topta rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına girdi, sağına aldı ve vuruşunu yaptı. Savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu.

Senin için hazırladığımız haberler