Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin: "Fenerbahçe maçı Ankara'da oynanacak"

26.08.2023 - 16:01 | Son Güncellenme: 26.08.2023 - 16:26

Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Radyospor'da gündemi değerlendirdi. Aytekin, stat konusuna açıklık getirdi ve "Fenerbahçe maçı Ankara'da oynanacak" dedi.

Ankaragücü Basın Sözcüsü Aytekin: "Fenerbahçe maçı Ankara'da oynanacak"

AJANSSPOR HABER

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Ligin ilk maçını Ankara’da olağanüstü bir durum olmazsa oynayacağımızı söylemiştim fakat özellikle son 10 gün yaşanan ve 40 dereceyi bulan sıcaklar gecikmeye neden oldu. Bundan dolayı İstanbul’da oynamak zorunda kaldık. Bu hafta Esenyurt Stadyumu'nda Karagümrük ile oynayacağız. İnşallah bu hafta 3 puan alacağız. Takımımız Ankara’ya döndü. İstanbul’da kalmadı" dedi. 

Fenerbahçe maçı Ankara'da

Stadyum konusunda ise Aytekin, "Zemin komple yenilendi. 4,5 senedir ilk kez stadyumun zeminini sıfırdan değiştirdik. Ligin deprem nedeni ile bitişinin uzaması planlarımızın dışına çıktı bu sebepten belirtilen tarihte yetiştirilemedi. Her gün yöneticilerimiz inceleme yapıyor. Bir sonraki iç saha maçını Ankara’da oynayacağız. Fenerbahçe maçı Ankara'da oynanacak" ifadelerini kullandı. 

"Morutan iyi olursa Ankaragücü'nde devam edecek"

Mali olarak dengeli bir politika sergilediklerini söyleyen Hüseyin Aytekin şöyle konuştu, "Ankaragücü uzun süredir transfer yasaklarıyla karşılaşmayan, maaş- prim ödemelerini düzenli yapan aynı zamanda da harcama limiti yüksekliğinde  ligin  5. takımı. Transfer çalışmalarını titizlikle yönetiyoruz. İnandığımız bir oyuncu için gerekli fedakarlığı yapıp transferini gerçekleştirebilecek bir kulübüz Morutan da değerli  bir oyuncu. Bazen bazı oyuncuların gelmesi zaman alabiliyor. Garry ve Morutan bunlardan biri. Oyuncuların kendi kulüpleri ile ilgili özel durumlar vardı. Biraz zaman aldı fakat transferini tamamladık. Morutan, Ankaragücü’nde başarılı oldukça Ankaragücü’nün oyuncusu olmaya devam edecek. "

İlgini Çekebilir
Koç’tan Krunic atağı
Habere Git

Transferler için yorumlarda bulunmaya devam eden Aytekin, "Cephas takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Avrupa Kupası mücadelesinde de canlı olarak takip edildi. Bonservisi bizde. Çok fayda sağlayacağımız aynı zamanda da bir yatırım transferi. Gündemde olan diğer isimler doğru değil" diye konuştu. 

"Fırsat transferi değerlendirebiliriz"

Transferde önceliği eksik bölgelere verdiklerini vurgulayan Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, "Öncelikli eksik bölge transferlerimizi tamamladık. Avrupada transfer döneminin kapanma tarihi ile ülkemizde kapanış tarihi arasında 12 gün var. Hocamızın öncelikli istediği tüm bölgeler için transfer yapıldı. Uygun şartlarda Ankaragücü’ne fayda sağlayabileceğini düşündüğümüz fırsat transferi olacak oyuncu olursa değerlendirebiliriz" sözleriyle transfere açık kapı bıraktı. 

"Taraftarı heyecanlandıracak isimler aldık"

Taraftarları heyecanlandıracak isimler aldıklarını kaydeden Hüseyin Aytekin, "Taraftarlarımızın heyecanının arttığını biliyorum. Bazı transferler kolay olmuyor. Resmi imza atılana kadar beklemek istiyoruz. Morutan ve Garry bugün idmanda olacak. Taraftarımızı heyecanlandıracak isimler aldık. Bu oyuncuların taraftarlarımızı heyecanlandırdığını biliyorum. Taraftarlarımız çok güçlü. Oyuncularımız da en az taraftarlarımız kadar heyecanlı. Ankaragücü taraftarının önüne çıkacağı günü merakla bekliyorlar" diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler