Fenerbahçe kalesi yine Altay Bayındır'a emanet

24.05.2020 - 15:06 | Son Güncellenme: 24.05.2020 - 15:09

Fenerbahçe kalesi yine Altay Bayındır'a emanet

Fenerbahçe yeni sezonda şampiyon olabilecek güçlü bir kadro kurmanın hazırlıklarını yapıyor.

AJANSSPOR / BARIŞ ŞEHİRLİOĞLU

Mevcut kadroda da değişikliğe gidecek olan sarı lacivertliler genç kaleci Altay Bayındır'ı satmayacak.

Altay, Avrupa'nın gözdesi

Sezon başında Ankaragücü'nden transfer edilen Altay Bayındır ile Sheffield United ve Ajax olmak üzere birçok Avrupa kulübü ilgileniyor.

Fenerbahçe'ye 22 yaşındaki kaleci için şu ana kadar resmi teklif ulaşmadı. Resmi talep gelse de kabul edilmesi düşünülmüyor. Sarı lacivertli kulübe kısa zamanda aidiyet hisseden 22 yaşındaki kalecinin hedefi büyük başarılarda pay sahibi olabilmek.

De Gea'ya benzetiliyor

Fenerbahçe'de kaleci antrenörlüğüne Borussia Dortmund'dan Marco Knoop'un gelmesiyle hatalarını en aza indiren genç kaleci performasını artırdı. Tarzı Manchester United'in İspanyol kalecisi David De Gea'ya benzetilen Altay Bayındır'a Knoop ve Volkan Demirel büyük destek veriyor.

İz bırakması isteniyor

Fenerbahçe yönetimi, Altay Bayındır'ın ilerleyen dönemlerde kulüp tarihine iz bırakmış Engin İpekoğlu, Rüştü Reçber ve Volkan Demirel gibi üst düzey kaleciler arasında yer almasını planlıyor.

Berke Özer dönmeyecek

Altay Bayındır bu sezon lig ve kupada 27 maçta 36 gol yedi. Bu arada Fenerbahçe'nin kalecilerinden Berke Özer'in büyük ihtimalle Westerlo'da kiralık olarak 1 yıl daha devam edeceği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler