Fenerbahçe ile anılıyordu! Stefano Pioli'den ayrılık açıklaması

17.05.2024 - 16:47 | Son Güncellenme: 17.05.2024 - 16:51

Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan ve Milan'da sezon sonu takımdan ayrılacağı öne sürülen İtalyan teknik adam Stefano Pioli, geleceği hakkında konuştu.

Fenerbahçe ile anılıyordu! Stefano Pioli'den ayrılık açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinin hazırlıkları sürerken bir yandan da önümüzdeki sezon için teknik adam arayışı devam ediyor. Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan ve Milan'da sezon sonu takımdan ayrılacağı öne sürülen İtalyan teknik adam Stefano Pioli, geleceği hakkında konuştu.

"Bazı duyguları yaşayarak öğreneceğim"

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı yönündeki soruyu yanıtlayan Pioli, "Kime diyorsunuz? Giroud'a mı Kjaer'e mi? (Gülerek). Bunu düşünmemeye çalışıyorum . Sezon sonunda kulüple bir araya geleceğim, değerlendirmelerimizi yapacağız. O zamana kadar takıma yardım etmeye odaklanmaya çalışacağım ve sonunda bazı duyguları yaşayarak öğreneceğim." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ile de anılmıştı

Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgilendiği Stefano Pioli için İtalya'dan Napoli'nin de ilgisinin olduğu İtalyan basınında yer almıştı.

Stefano Pioli'nin performansı

2019'dan bu yana Milan'ı çalıştıran 58 yaşındaki Stefano Pioli, Milan'a 1 Serie A şampiyonluğu kazandırmayı başarmıştı. Milan'ın başında 238 resmi maça çıkan Stefano Pioli, 1.90'lık puan ortalaması elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler