Fenerbahçe ile anılan Labbadia açıkladı: "Reddettiğim kulüpler..."

13.04.2020 - 14:22 | Son Güncellenme: 13.04.2020 - 14:28

Almanya Ligi ekiplerinden Hertha Berlin'in yeni teknik direktörü Bruno Labbadia, imza töreninde konuştu. Labbadia, bazı kulüplerin teklifini reddettiğini açıkladı.

Fenerbahçe ile anılan Labbadia açıkladı: "Reddettiğim kulüpler..."

Almanya Ligi ekiplerinden Hertha Berlin, yeni teknik direktörü Bruno Labbadia'yı basına tanıttı. Koronavirüs sebebiyle kariyer planlamasında bir değişikşik yaptığını ifade eden Labbadia, Hertha Berlin'de yaşanan teknik adam sirkülasyonunu da değerlendirdi. Ayrıca deneyimli çalıştırıcı, bazı kulüplerin tekliflerini reddettiğini ifade etti.

Koronavirüs süreci tüm fikrini değiştirdi

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Hamburg, Stuttgart, Wolfsburg gibi takımlarda çalıştıktan sonra Labbadia, yurt dışında da iş yapmayı düşünmüş. 54 yaşındaki çalıştırıcı, sezon içinde görev almayı düşünmediğini ancak; yaşanan olağanüstü sürecin fikrini değiştirdiğini ifade etti.

Labbadia: "Teklifini reddettiğim kulüpler oldu"

Bruno Labbadia, "Her şeyden önce teklifini reddetmek durumunda kaldığım kulüpler oldu. Sezon boyunca görev almayı düşünmedim. Ama şimdi özel bir durum var. Hertha Berlin her zaman benim rüyalarımı süsleyen kulüp oldu" diye konuştu.

Hertha ile hedefleri var

İlk etapta takımı ligde tutmak isteyen Labbadia, uzun vadede ise Hertha Berlin'in Avrupa'da mücadele edecek düzeye getirmek istediğini de vurguladı.

Alacaklarından feragat etti

Öte yandan Avrupa baskısı hissetmediğini açıklayan Bruno Labbadia, yeni takımıyla yaptığı anlaşma sonrasında alacaklarından da ciddi ölçüde feragat etti. Bu açıklama Hertha Berlin'den geldi. Ayrıca Labbadia, COVID-19 tehdidi sebebiyle futbolcularının elini bile henüz sıkamadı.

Senin için hazırladığımız haberler