Slavia Prag Fenerbahçe maçı yorumlarıyla olay oldu! Spiker Nurlan Valihoğlu

26.02.2022 - 01:14 | Son Güncellenme: 26.02.2022 - 13:40

Slavia Prag - Fenerbahçe maçını Azeri televizyonuna anlatan spiker Nurlan Valihoğlu'nun "Fenerbahçe aciz... Ancak Tarkan'ın dediği gibi geççek" yorumu konuşuldu

Slavia Prag Fenerbahçe maçı yorumlarıyla olay oldu! Spiker Nurlan Valihoğlu

Aygün ÖZİPEK -AJANSSPOR

Avrupa Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, Çekya takımı Slavia Prag'a her iki maçta da 3-2 yenilerek turnuvaya veda etti. Avrupa'da oynanan futbol sadece Türkiye'yi değil kardeş ülke Azerbaycan'ı da üzdü.

Azeri televizyonunda konuştu, Türkiye'de olay oldu

Karşılaşmayı Azerbaycan televizyonu CBS Sport TV naklen yayınlarken spiker ve yorumcu Nurlan Valihoğlu'nun söyledikleriyle sosyal medyada olay oldu. Valihoğlu, sosyal medyasında yaptığı paylaşımlarla Fenerbahçeli olduğunu saklamayan bir spiker. Hatta Twitter adresinin sonunda 1907 rakamı, Facebook profil fotoğrafında Fenerbahçe Stadı bulunuyor.

"Tarkan'ın dediği gibi geççek!"

Nurlan Valihoğlu'nun maçta yaptığı bazı yorumlar şöyle:
* "Fenerbahçe’yi sahada bu kadar aciz görmek tüm arkadaşları ve beni kahrediyor. Ama bu da geçer. Tarkan’ın yakında okuduğu çok güzel mani gibi geççek dostlar geççek.”

"Sosa'yı çıkartmayı akıl edebildi İsmail Kartal"

Görelim İsmail Kartal kimleri çıkaracak? Nihayet Sosa'yı çıkarmanın lazım olduğunu akıl edebildi İsmail Kartal... Ozan Tufan giriyor..."Fenerbahçe tarihini ders verip anlatmak lazım"* Fenerbahçe formasının ağırlığını hissetmeden sahaya çıkmak günahtır. Bu futbolculara Fenerbahçe tarihini ders verip anlatmak lazım, belki bu futboldan utanırlar.
* (Fenerbahçe'nin yediği gol için): Ben burdan futbolculardan daha iyi izliyorum...

"Prag 20 hücum yaptı, basketbolda bu kadar hücum yapılmıyor"

* Fenerbahçe basketbolda yıllardır Real Madrid'e eziyet çektirir. Ama futbolda Slavia Prag'dan eziyet çekiyor. Prag, 20 hücum yaptı, basketbolda bu kadar hücum yapılmıyor.

Valihoğlu, maçtan sonra açıklama yaptı

Spiker Nurlan Valihoğlu, gelen yorumlar üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Valihoğlu şunları söyledi: "Prag -Fenerbahçe maçından sonra hem Azerbaycan'daki hem de kardeş ülkemizden çok güzel yorum ve mesajlar aldım. Bunlar için teşekkür etmeyi borç bilirim.  Muhtemelen bu hoş izlenimler, yorumlarda bazı konulara daha duyarlı olmamdan kaynaklanıyordu. Daha iyi maçlarda tekrar duyulmak ümidiyle... "

Senin için hazırladığımız haberler