Fenerbahçe'nin, Rumen oyuncu Claudiu Petrila ile ilgilendiği iddia edildi

11.08.2022 - 08:43 | Son Güncellenme: 11.08.2022 - 16:49

Takımdaki eksik bölgelere takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe hakkında Romanya'dan flaş bir iddia geldi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'nin, Rumen oyuncu Claudiu Petrila ile ilgilendiği iddia edildi

Süper Lig'in açılış haftasında Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, transferde atağa kalktı. Teknik Direktör Jorge Jesus'un özellikle hücum hattını güçlendirmek istediği bilinirken, Romanya'dan yeni bir iddia gündeme geldi.

Claudiu Petrila menajerinden transfer açıklaması

Romanya 1. Ligi takımlarından CFR Cluj'da forma giyen 21 yaşındaki Rumen oyuncu Claudiu Petrila'nın menajeri Sergiu Bodea, oyuncusunun transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Bodea, Avrupa'dan Petrila ile ilgilenen iki kupü olduğu ve bunlardan birinin bir Türk takımı olduğunu söyledi.

"Türkiye'den bir takım çok istekli"

Sergiu Bodea açıklamasında, "Transfer ile ilgili temaslar oldu. Yaklaşık 5 milyon euro civarında bir rakam konuşuluyor. Size söyleyebileceğim tek şey, Türkiye'den bir ekibin onun için çok istekli olduğu. İspanya'dan bir takımla da konuşuyoruz. La Liga'daki takım, bu tutarı ödemeye daha yakın gibi duruyor." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Milli futbolcunun peşinde
Habere Git

Rumen basınından Fenerbahçe iddiası

Rumen basının iddiasına göre ise menajer Sergiu Bodea'nın Claudiu Petrila'nın transferi için çok istekli Türk takımı dediği kulüp Fenerbahçe... 21 yaşındaki Petrila'nın kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Claudiu Petrila kimdir?

Claudiu Petrila, 7 Kasım 2000 yılında Romanya'da dünyaya geldi. Genç futbolcu sol kanatta görev alıyor. Tercih edilmesi halinde sağ kanatta ve 10 numara pozisyonunda da oynayabilen 21 yaşındaki Petrila bu sezon Cluj formasıyla 10 maçta 1 gol üretti ve 574 dakika sahada kaldı. Kariyerine Hidişelul'da başlayan Petrila, daha sonra Bihor U19, Cluj U19, Sepsi OSK ve Cluj A Takımı'nda oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler