Son Dakika | Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu

07.04.2022 - 12:05 | Son Güncellenme: 07.04.2022 - 14:32

Son dakika spor haberleri... Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini Atilla Karaoğlan yönetecek. İşte detaylar

Son Dakika |  Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi Atilla Karaoğlan oldu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşılaşacağı dev derbinin hakemi belli oldu. TFF'den yapılan açıklamaya göre; zorlu mücadeleyi Atilla Karaoğlan yönetecek.  Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Aleks Taşcıoğlu yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Onur Özütoprak.

Karaoğlan, üst üste 2. kez Fenerbahçe maçına atandı

36 yaşındaki hakem Atilla Karaoğlan, geçen hafta Fenerbahçe'nin Kayserispor deplasmanında 4-0 kazandığı maçı da yönetti.

Öte yandan Attila Karaoğlan, 29. haftadaki Galatasaray 2-1 Beşiktaş ve 23. haftadaki Galatasaray 1-2 Trabzonspor karşılaşmalarında da görev yaptı.

 

Atilla Karaoğlan'ın Galatasaray maçları karnesi

 

Sakarya bölgesi hakemi olan Atilla Karaoğlan bu zaman kadar Galatasaray'ın 8 karşılaşmasında görev aldı. Sarı-kırmızılılar bu mücadelelerde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Karaoğlan bu maçlarda Galatasaraylı futbolculara 20 defa sarı kart gösterdi. Karaoğlan rakip takım oyuncularına ise 32 sarı kart gösterdi.

 

Atilla Karaoğlan'ın Fenerbahçe maçları karnesi

 

Aynı şekilde Atilla Karaoğlan, bu sezon Fenerbahçe'nin 3 maçını yönetti. Sarı-Lacivertliler bu maçlarda Gaziantep FK'ya 3-2 kaybederken, Fraport TAV Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı, Kayserispor'u ise 4-0 yendi. Toplamda ise Fenerbahçe'nin 8 karşılaşmasında görev aldı. Sarı-lacivertliler bu mücadelelerde 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Karaoğlan bu maçlarda Fenerbahçeli futbolculara 19 defa sarı kart ve 1 kez kırmızı kart gösterdi. 

 

 

Peki Atilla Karaoğlan kimdir?

Atilla Karaoğlan 22 Haziran 1986 tarihinde Sakarya'da doğdu. Süper Lig'de görev yapan hakem Atilla Karaoğlan'ın asıl mesleği öğretmenliktir. Atilla Karaoğlan'ın futbol antrenörlüğü mezunu olduğu ve babasının da eski bir futbolcu olduğu biliniyor. Atilla Karaoğlan hakemliğe 2007 yılında başladı. 2019-2020 sezonundan beri Süper Lig'de maç yöneten Karaoğlan, gördüğü eğitimin, sahadaki hakemliğine büyük katkı sağladığını ifade ediyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye yeni lig teklifi! 100 milyon Euro...
Habere Git

Atilla Karaoğlan, hangi takımı tutuyor?

Fenerbahçe - Galatasaray maçını yönetecek olması sebebiyle hakem Atilla Karaoğlan ile ilgili çok sayıda detay merak edilirken, tecrübeli hakemin hangi takımı tuttuğu da merak konusu oldu. Fakat, Karaoğlan'ın hangi takımı tuttuğu konusuyla ilgili bilgi bulunmamaktadır.

İlk maçı Fenerbahçe 2-1 kazandı

Sezonun ilk yarısında oynanan derbi mücadelesini Fenerbahçe deplasmanda 10 kişi kaldığı maçta 2-1 kazanmayı bilmişti. Galatasaray maçta Kerem Aktürkoğlu'nun golü ile 1-0 öne geçmişti. Mesut Özil harika golle durumu 1-1'e getirmişti. Fenerbahçe'de Marcel Tisserand 82. dakikada takımı 10 kişi bıraksa da Miguel Crespo 90. dakikada attığı golle takımına derbi zaferini getirmişti.

 

  • İki takım arasındaki kıyasıya rekabette şu ana kadar 394 maç oynandı.
  • Şu ana kadar mücadelelerde Fenerbahçe 147, Galatasaray ise 124 galibiyet aldı.
  • 123 maç ise beraberlikle sonuçlandı

Fenerbahçe-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

10 Nisan 2022 Pazar günü Ülker Stadı'nda oynanacak olan mücadele saat 20:30'da başlayacak. beIN SPORTS HD1'den canlı yayınlanacak

İlgini Çekebilir
Galatasaray’da flaş karar! Tek tek çağrılacaklar
Habere Git

Süper Lig’de 32. hafta programı ve maçları yönetecek hakemler şöyle;

8 NİSAN CUMA

  • 20.30 Gaziantep FK – Trabzonspor / Erkan Özdamar

 

9 NİSAN CUMARTESİ

  • 13.30 Karagümrük – Kasımpaşa / Mustafa Kürşad Filiz
  • 16.00 Göztepe – Kayserispor / Yaşar Kemal Uğurlu
  • 16.00 Çaykur Rizespor – Konyaspor / Ali Şansalan
  • 20.30 Beşiktaş – Alanyaspor / Volkan Bayarslan

10 NİSAN PAZAR

  • 13.30 Yeni Malatyaspor – Giresunspor / Yasin Kol
  • 16.00 Sivasspor – Başakşehir / Halil Umut Meler
  • 16.00 Adana Demirspor – Altay / Arda Kardeşler
  • 20.30 Fenerbahçe – Galatasaray / Atilla Karaoğlan

 

11 NİSAN PAZARTESİ

  • 20.30 Antalyaspor – Hatayspor / Kadir Sağlam
Senin için hazırladığımız haberler