Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer etmeye hazırlanıyor!

06.09.2024 - 08:43 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 09:30

Trendyol Süper Lig ekibi Fenerbahçe geçmişte Galatasaray'da da forma giyen Mario Lemina'yı transfer gündemine aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe eski Galatasaraylı yıldızı transfer etmeye hazırlanıyor!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi kadrosunu bildirmesine rağmen orta saha çalışmaları sürüyor. Sarı-Lacivertli ekibin eski Galatasaray oyuncusu Mario Lemina'yı mercek altına aldığı aktarıldı.

Fenerbahçe eski Galatasaraylı ismi bonservisiyle istiyor

A Spor tarafından aktarılan bilgilere göre Fenerbahçe'nin yeni transfer hedefi belli oldu. Sarı-Lacivertli ekip 2019-20 sezonunda Galatasaray'a kiralık olarak gelen Mario Lemina'yı renklerine bağlamak istiyor. Kanarya'nın, Premier Lig ekibi Wolverhampton ile 1 yıllık sözleşmesi Lemina'yı bonservisiyle transfer etmek istediği belirtildi. Fenerbahçe'de yönetimin Wolverhampton ile kısa süre içinde temasa geçeceği ve 13 Eylül'e kadar transferi bitirmek istediği vurgulandı.

Lemina'ya Mourinho'dan yeşil ışık

İddialara göre Mario Lemina da uzun süreli bir kontrat teklif edilmesi halinde Türkiye'ye dönmek istiyor. Aktarılan bilgilerde transferine Jose Mourinho'nun da sıcak baktığı 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun kariyerindeki son transfere imza atmak istediği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza Galatasaray şakası!
Habere Git

Lemina'nın bu sezonki performansı nasıl?

Mario Lemina bu sezon Wolverhampton'da 4 maçta ter döktü. 31 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler