Fenerbahçe efsanesi Şenol Çorlu'yu kahreden haber! Evinde ölü bulundu

05.12.2023 - 15:23 | Son Güncellenme: 05.12.2023 - 16:05

Fenerbahçe formasıyla iki kez şampiyonluk yaşayan sarı lacivertli kulübün unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Şenol Çorlu, kardeşinden gelen haberle büyük şok yaşadı. İşte detaylar...

Fenerbahçe efsanesi Şenol Çorlu'yu kahreden haber! Evinde ölü bulundu

ÖZEL HABER - AJANSSPOR

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu olan, futbolculuk kariyerinin ardından yıllarca sarı lacivertli kulüpte altyapıda hizmet eden Şenol Çorlu aldığı şok haberle yıkıldı.

Kardeşi evinde ölü bulundu

Efsane ismin kardeşi Birol Kemal Çorlu evinde ölü bulundu. Çorlu'nun kardeşinin geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. 60 yaşında yaşama gözlerini yuman Birol Kemal Çorlu'nun cenazesi bugün toprağa verilecek.

Ajansspor ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, Şenol Çorlu ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. 

Şenol Çorlu kimdir?

Şenol Çorlu 3 Aralık 1961, Ankara'da doğan eski futbolcudur. Petrol Ofisi takımında profesyonel olan Çorlu futbol kariyerinde Orduspor, Sakaryaspor, Antalyaspor ve Fenerbahçe'de forma giydi. 1992'de de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan jübile maçıyla futbola veda etti. Çorlu, 17 kez A Millî, 10 kez de ümit millî (U21) ve 3 kez de genç millî (U18) olmak üzere 30 kez millî formayı sırtına geçirdi. Bu forma altında 4 gol attı.
 

Futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından Edirnespor, Aydınspor, Malatyaspor, Mobellaspor ve Sapancaspor'da teknik direktörlük yapan Şenol Çorlu, Fenerbahçe'de U21 teknik direktörlüğü, altyapı direktörlüğü ve yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler